38

Аман от оплаквачки!

преди 4 дни

Вече 4 години ГЕРБ-СДС и Борисов не са на власт и пак са ви виновни! А неразбирачите с големите така ни потопиха в тинята, че оттласкването ще е супер трудно! За 4 г. ни съсипаха нас и бъдещето на децата, а за бизнеса да не говорим! Става въпрос за истинския бизнес, този, който създава принадена стойност!

37

Анонимен

преди 4 дни

Баце се готви да се пенсионира като президент! Така ще е на върха на сладоледа! За по-запознатите - политическата кариера на Борисов, много се доближава до тази на един друг балкански лидер, който и в момента е на власт. Предстои сериозна промяна на конституцията...

36

Ха ха,

преди 4 дни

...който плаче на чужда гроб , мека му ...! От четири години чегъртат, разнасят кофчези, бесилки , черни чували, и всякакви ченгеджийски сценарии, а ГЕРБ са първа политическа сила? И то при избори, проведени при аллабалата с Радев и машинките на Мадуро!

35

Баси!

преди 4 дни

ГЕРБ започват да оттичат в канала. Не вярвах, че ще го доживея, пък и реално те управляваха най-добре откакто дойде "демокрацията". Но заради прекомерния евроатлантизъм на Боко, нещата и там отиват на закриване.

34

Анонимен

преди 4 дни

Кабинетът ще мине! Величие са пробити. Точно за това Пеевски даде свободно на Слави. Няма смисъл да се гърмят 2 коза. Този кабинет с подкрепата на величие, следващият, след 1 год. с подкрепата на чалгата!

33

До Българин

преди 4 дни

Ха ха!Най-добрият екип за правителство,само дето не може да го направи .Шиши не стига.

32

Анонимен

преди 4 дни

Който от малките клъвне на тоя кабинет отива в канализацията :()

31

Българин

преди 4 дни

Борисов има най-добрият екип за правителство , останалите са анонимници! Е , освен Рашков Дамаджаната и Пуделът с пачката!

30

Някой

преди 4 дни

Почнат ли комунисти да говорят от името на "народа", значи са озверели за власт! Тая попара вече сме я сърбали! Избори до дупка, докато ГЕРБ съберат пълно мнозинство!

29

Във всеки

преди 4 дни

Ресор изявен крадец: Енергетика -Делян Фактурата;Икономика-табуретката Теменужка;Социалното-кра. вата Сачева+Алибегов;Здравното-Ботокса с тъщата,Образование-счетоводителят Вълчев;Културата-некултурният Дилов син;Туризъм-сценаристът Евтим;МВР-Калин.ката Стоянов;Премиер-костинбродският печатар Росен .

28

Дам...

преди 4 дни

Дали прави заявка за нови избори не знам, обаче е от голямо значение как ще гласуват за "Желязков" тези дето ги е призовал хакнатият профил на Ивелин!

27

Отново

преди 4 дни

...към "опорките"... тия драпат власт за пари, тия крадат,... Боко, Тиквун, ...Измислете нещо по-умно, това вече се изтърка!

26

Анонимен

преди 4 дни

На 99,99 процента е ясно, че ще има нови избори. В нормална държава това предложение не може да мине. Дори и при някакви шашми с кворуми и златни пръсти ще бъде очеизвадно за народа и ще е самоубийство за тези, които се опитват да ги прокарат. Наесен нови избори и дано се появи нещо ново, което да ни извади от тресавището.

25

Анонимен

преди 4 дни

Тия некадърници какви са ? Тъй като ги гледам никой от тях не бих наел за никаква работа . Приличат на природнонекадърни същества .

24

Ха ха ха,

преди 4 дни

...щатните таракани са забавни? Споко ,ще се връчи и втори мандат, и пак ще се надпреварвате, че Борисов бил "безотговорен"? Жалки сте!

23

Анонимен

преди 4 дни

Гербавите пак са ревнали за власт и тро..те им също.

22

Алекс

преди 4 дни

ББ може да си позволи да предложи 100% партиен кабинет.Бездарните Шарлатани начело с Лодкарчето така съсипаха Конституцията,че му осигуриха ГЕРБаво служебно правителство.Няма зор да съставя редовен кабинет.Разполага със служебен такъв.Спокойно може да ходи на избори след избори.

21

...!

преди 4 дни

До до 12 ! Ами ще командори бе, като му е гласувано най-голямо доверие от българският избирател, естествено, че той ще задава общественият ред! Явно , че "умни " анонимници, никой не ги ев**ва!

20

До наблюдател

преди 4 дни

Баце каза,че като му скимне,хвърля кърпата и нови избори.Е това неговата е безотговорност.

19

Гербер

преди 4 дни

До 5. Ами нали опитахте да я изметете тая "пасмина". Протести, нови партии, чегъртане и не става, и не става. Защото не са толкова черни, колкото искаш да ги изкараш - вижда се на изборите. Нито другите, дето ще те оправят, са бели - то се видя те колко могат. И стига с тези 12 години - по-малко от 10 са!