26

Лека жена

преди 11 часа

Защо го харесвам толкова много Брендо? Изобщо не го познавам този човек. Толкова е странно и мистериозно. Може би трябва да спра да чета новини, докато се отърся от мисълта за него. Чао ви днес.бг. Чао медии. Ще ми липсвате, но за известно време ще ви оставя.

25

Щъркел

преди 3 дни

Обикновено който плаща музиката, той поръчва и изпълнението! Най- логично е точно Брендо да е поръчал да пребият жабата. Как така Стефанов изведнъж стана почитател на Брендо...Тая жаба взе да кряка фалшиво...

24

Анонимен

преди 3 дни

Беше пребит от бандата с чуковете на Любо Гребеца, който изпълняваше мокри поръчки на Асан Юмеров (Алексей Петров) , който беше истинския шеф на ДАНС тогава по поръчка на Гоце Трипера, Т.н президент на злополучната ни България

23

Медал му дайте

преди 3 дни

Браво бе. Медал му дайте на тоя наркотрафикант, дето ни надухте главите да повтаряте как доброволно се предал , и какви добри дела е вършил, и как сам дошъл да си отслужи полагащото му се време в затвора... А колко деца е погубила дрогата му .... срамежливо мълчите. Що ли ? Да не се каните да го пускате предсрочно.. или "изненадващо" ще го помилва съвсем скоро нашия добър президОнт ? По примера на вицето ген. Марин дето цял мандат мълча а накрая "помилва" над 2000 свои хора престъпници...

22

Ббб

преди 3 дни

Ама Брендо случайно е минавал от там и се е намесил ли..

21

ЧОВЕКА НЕ ЧИЙТВА

преди 3 дни

Хващат го, че е мафиот от мащаба на Ел Чапо и си отива да си излежи присъдата. Това е достойно - хванали са го и не лъже, отива в затвора и казва "Да, вие ме разкрихте, идвам да си излежа присъдата" - това е достойно и този Брендо изглежда че е истински престъпник, който говори истината, а не като Бойко, който е престъпник, дето никога не е виновен за нищо. Въпреки че срина България.

20

Логика

преди 3 дни

Явно Брендо е човек на КГБ - тук всички руски клакьори го хвалят неудържимо, явно е заслужил човекът, скоро почетен знак ще му дадат за вярна служба.

19

Анонимен

преди 3 дни

А то като собственика истинскиа на днес бг дето го биха мутрите от варна нали?

18

Брей,

преди 3 дни

...да се не надяваш, колко фенове на Брендо? Пък и го сравняват с Борисов, да не повярваш? Толкова ли сте наивни да не ви мине пред акъла, че дълго време са вървяли преговори, преди да се предаде? Нещата предварително се знаят, стъпка по стъпка!

17

Анонимен

преди 3 дни

Стефанов беше една от двете медии, които усърдно разпространиха новината за умрелия Путин миналата година. Дори даваха подробности как е умрял. Преди това пък често в жабешкия сайт пишеха нещо от рода "Петков и Василев не отговориха дали ще правят нова партия". Всичко беше платена реклама на Петков и Василев, а сега видяхме докъде ни докараха. Сега може би иска да каже, че са го били, а той е бил невинен

16

ДОСТОЕН БРЕНДО

преди 3 дни

ОСЪДЕН ОТ БЪЛГАРСКИ СЪД - ЧОВЕКА ОТИВА ПРЕД ЗАТВОРА И КАЗВА "ИДВАМ ДА СИ ИЗЛЕЖА ПРИСЪДАТА". ТОВА Е ДОСТОЙНО. БОЙКО ЗАПИСВАЙ СИ.

15

Анонимен

преди 3 дни

Парите на европейските богати наркомани са отивали за така желаните от нашите либертарианци инвестиции в туризма, който е основен отрасъл, работодател и повишаващ Брутния вътрешен продукт на България. България само е печелела растеж и просперитет от дейността.

14

ОГНЯН СТЕФАНОВ

преди 3 дни

БЕ ПРЕБИТ ПО ПОРЪКА НА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ > ОГНЯН БЕ ПИСАЛ В САЙТА "ОПАСНИТЕ НОВИНИ" ЧЕ СЕДЕФЧО Е ПРАВИЛ СЕКС С 15-годишна УЧЕНИЧКА ОТ СТАРА ЗАГОРА, КОЯТО му Е ЛЕПНАЛА ТРИПЕР

13

Достойни българи

преди 3 дни

Не знам дали Алексей Петров беше по-достоен или Брендо. Обаче Бойко не може да им стъпи на малкия пръст по достойнство.

12

ЕВАЛА БРЕНДИЧКА

преди 3 дни

Осъден, отива да си излежи присъдата, без да бяга. Браво на Брендо. Достойно поведение.

11

Свобода за Брендо

преди 3 дни

Евала на БРЕНДО! Очевидно е невинен и трябва да се пусне незабавно!! Ако трябва ЩЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОТЕСТИ!!

10

Анонимен

преди 3 дни

Четирите власти ще ни изиграят сцената от филма "Парфюмът".

9

соки

преди 3 дни

така е

8

Браво на Брендо

преди 3 дни

Осъден, отива пред затвора и се предава, вместо да бяга. Това е достоен акт. А Бойко даже не иска да го разследват - това вече не е достойно. Ако си пич - отиваш на съд и се защитаваш. Но Бойко Борисов явно не е пич.

7

БРАВО НА БРЕНДО!

преди 3 дни

Брендо отиде да си излежи присъдата. Това значи че е много морален и достоен - минал е съд, минал е присъда, осъден, отива доброволно да си излежи наказанието. Като шеф Токев - ДОСТОЙНИ МЪЖЕ. БРАВО!