48

атойпък

преди 22 часа

... помогнал на двама мотористи преди това ...

47

Анонимен

преди 3 дни

Нещо се случва в Мафиягария и не е добре. Мишките вместо да се разбягат от потъващия кораб взеха, че се прибраха.

46

Анонимен

преди 3 дни

И ако си мислите, че всичко това не е станало под дебел политически чадър. И какво точно става с нашите наркобарони - Божков се прибра от Дубай, гръмнаха Петров, Брендо се прибра, опандизиха ония двамата от Маринела. Кюлев се оказа 21 годишен хакер. Обявиха 5 милиона награда за Ружа. Много събития, остава да се разбере къде е връзката. Някой да е чувал нещо за Таки?

45

980

преди 3 дни

Тоз самольот преминава толкова държави и то все натовски .Ако имаше и бомби,и разни паткала тип фойерверки пак Путин щеше да е виновен.Да ви таковам на ЕС и НАТО клоуни и гащ,ници..

44

Анонимен

преди 3 дни

Абе мисиррешки коришки смотани, самолет с наркобарон лети над сума ти натовски държави, цру знае, но си трае, нато знае но си трае, а на вас са ви спуснали да дращите за мотористи?!?

43

Анонимен

преди 3 дни

все ми е тая от тези кой какъв е и за какво е бил търсен. Измивам си краката и си лягам спокойно.

42

Демократ

преди 3 дни

Защо ме занимавате 1 дена с шибанияпедал Брендо не ми пука за тоя педалБрендо давиебамайката проста бугарскисвине

41

Чичо Гичо

преди 3 дни

Този за да се разприказва,трябва да ну се даде гаранция за безопасноста на семейството му.А в България никой не може да му даде такава екстра.Но понеже вече е направил постъпления по случая,значи ,,някой" му е дал тази гаранция.И кой може да бъде това? Най-вероятно ***.Така че БГ Прокуратурата няма Думата.

40

Трябва

преди 4 дни

Тая ска па на държава да направи филм за Брендо в холивудски стил той е легенда.Ама всички участници да са с реалните си имена .

39

бай Тоз

преди 4 дни

А буля брендовица самальотилась ?!

38

do 25

преди 4 дни

От написаното от Вас малко се разбира. Но вероятно имате предвид твърде, твърде стари истории, неща преди 30-35 години и при съвсем друга политическа обстановка. През май 2022 г. целият район от Балтика през Балканите, Кипър ... до Кавказ, включитено Средиземно море се контролираше денонощно и сега се контролира чрез други системи, отделно самолети. Контролира се от САЩ и Великобритания. Самолетът е пуснат. прекаран, съзнателно. Литва е дадена за амер. плацдарм преди 2022г./ тя е на длан...

37

Анонимен

преди 4 дни

А ако са велосипедисти?

36

Асен гърлото

преди 4 дни

Ко стана с пудела на Бойко Рашков където разнасяше пачките?Кастрираха ли го?

35

Лека жена

преди 4 дни

Хора, обсебена съм от мисълта за Брендо. Скоро ще трябва потърся психологическа помощ. :)

34

Алф

преди 4 дни

Мижитурките милиционери ги гонят с 450 коня бенвета

33

Анонимен

преди 4 дни

Тоз Брендо е легенда направо, то не беха рокери, то не бяха самолетчета... :))) Последно предал ли се е, така и не разбрахме :))

32

Анонимен

преди 4 дни

ще тръгне издирван с бюлетина на интерпол през 7 държави в девета, ще спира да зарежда, ще излита от военна зона, ще се крие, ще заляга, ще каца по полета, ще се вози с мотористи.... мале мале. или ще се качи на некоя яхтичка, ще поспи една нощ и ще пристигне при таки, порко и славуца на свети влас.

31

Анонимен

преди 4 дни

Оня кюлчета, имоти Барселона, офшорки,.....Бориславова.... и нищо! И сега с джебчията Брендо ни занимават!?

30

Кустурица

преди 4 дни

купувам правата върху сюжета и че правим филм - мисията възможна, балкан едишън. кой е авторът на сценария? калинку стоянофф? порко подрисофф? курьо про100и80то? хасан фасильофф? цената е давам ви 3 мелеона марки дето порко ги открадна от сретан. пито платено. филмът че завърши с убийство за да има база за продължението.

29

До 29

преди 4 дни

Е,какво толкова.Бил е правостоящ.