16

Граф Промоций

преди 3 дни

Имам си нормална природна жена. Не се тунингова. Откачам от кеф. Правя й много подаръци без тя да ми намеква. Откачам още повече от удоволствие и с удоволствие ги пилея месечно тези хиляди левове за нея, защото не прилича на *** като всички други " жени"

15

Анонимен

преди 3 дни

За какво ти е да се раждаш с вежди, след като можеш да си нарисуваш?

14

Анонимен

преди 3 дни

Веждите може леко да се оформят, но ако се променят прекалено много се променя цялото лице и става грозно. А тези които си татуират вежди не мога да ги гледам защото е неестествено и изглежда отвратително.

13

Анонимен

преди 3 дни

Ако има луди да си дават парите за тази глупост, а сетих се, чалгите ще са първи. Няма по-хубаво нещо от естественото иначе ставаш поредното произведено шкафче. Природата е най-добрия творец. Само комплексарски могат да се вържат на подобни щуротии.

12

Анонимен

преди 3 дни

Ако не сте ги виждали във фейса, изглеждат като ангри бърдс, пълен та шак ...

11

Анонимен

преди 3 дни

9, правят и отпред и отзад, но не омбре. Нарича се шугаринг.

10

Анонимен

преди 3 дни

До А като мине модата? /7/ Знаеш ли, че точно това си помислих докато преглеждах този материал под диагонал? Няма смисъл даго чете човек, достатъчно е само да види как развалят естествената хубост на това симпатично девойче.

9

Бре!

преди 3 дни

Демек, да си дадеш парите, за да изглеждат веждите ти като опърлени!

8

Анонимен

преди 3 дни

Омбре отдолу правят ли?

7

Анонимен

преди 3 дни

Малко съм невеж, но ми предстои картографиране на лявата вежда и въпросът ми е - при геодезист ли трябва да отида? След самото заснемане ходи ли се в кадастъра или не?

6

А като мине модата?

преди 3 дни

И дойде нова. Какво правим? Всичко "модерно" трябва да е временно и лесно поправимо. Татуировките не са блузки или грим, та да ги свалиш от днес за утре.

5

Анонимен

преди 3 дни

Боб с омбре е класика

4

Микроблейдър

преди 3 дни

Омбре веждите са по същество 1 Вежда от край до край по челото, много модерно в ориентало жагалско помашките територии При някои дори омбре вежата не завършва,а продължава направо покрай бакембарда надолу под брадата и прави пълен завършващ кръг т.нар ОмбреМарикон вежда.Много модерна и също така ценена при голямата част от пайнеризираните Булгуропримати.

3

Анонимен

преди 4 дни

Естествено красиви жени може да се видят в старите филми и списания. Крака, кръстче, бюст, коса, очи.....при всяка различно и всяка красива. Не като сегашните, направени по тертипа на надуваема кукла и всичко им изкуственяк.

2

Анонимен

преди 4 дни

Кажете, кой нормален човек първо си бръсне веждите, а после ги рисува? Скучно ви е и се намирате на работа ли? Няма къде да си харчите парите ли?

1

Анонимен

преди 4 дни

По тия женуря нещо естествено остана ли?