101

Ха ха

преди 3 дни

Плажаовете са перфектни, а морето как е? Тези дни говореха да се ограничи къпането на някои места, защо ли?

100

До 1

преди 3 дни

Не варкай, още не са ви налазили *** на Путин от Възраждане.

99

Анонимен

преди 3 дни

Po-dobre na plaj v Palestina.

98

Анонимен

преди 3 дни

Fake news. Na malko kolichestvo plaj ogromni kolichestva ordi turisti, personali...otpadni vodi ot kuhni, bani, klozeti, smetista, ekarisaji, muhi, komari...

97

Анонимен

преди 3 дни

Fake news. Ako e taka, bg polit partizani sichkite she zalepnat za plaja i she iskat da rabotat distancionno ;)

96

Анонимен

преди 3 дни

Плажове заграбени от концесионери-шезлонгите мръсни,мазни- минават едни момчета само ги изтръскват и подравняват -хигиена нулева. В пясъка е пълно с фасове и пластмасови биклучета.Иначе седнеш ли и веднага пристигат като пиявици типично по мутренски и бай Ганьовски.

95

Анонимен

преди 3 дни

Перфектно ни откраднаха земята и морето те са божиии алоооу на всички ни

94

Ганя

преди 3 дни

От тази сутрин: *** шефа седи и гледа лошо! Има мирис на фекал от една тръба. Питаш го в колко отваря заведението, при което той те гледа лошо, демек защо си отишъл там, какво правиш там. Той е мутра и гледа лошо. Персонала е съставен от хлапета, които не знаят защо са се събудили! Фекалче

93

Анонимен

преди 3 дни

Дрън-дрън, та - пляс! Нито са перфектни, нито плажуващите имат хигиенна култура. В пясъка е пълно с угарки, кутии от напитка, пластмасови шишета и всякаква дребна смет.

92

Анонимен

преди 3 дни

То и Евтим Милошев е министър колкото са наред плажовете

91

До Терминал 2

преди 3 дни

Да знаеш че и при гърлежите го има това с мутрите по плажове , особено когато си в село и единствената кръчма е на байчо Византийски ***.... И то на юг от Олимп под пл. Кишавас....

90

Мен

преди 3 дни

Аз съм перфектен!

89

Един Българин

преди 3 дни

Изобщо не се поддържат плажовете, навсякъде червено знаме, добре че има неохраняеми зони. Безплатната зона е много неудобна и значително по-малка от платената. Платената на "помпата" на северния плаж на Поморие загражда преминаването по плажа т.к. чадърите и шезлонгите влизат в морето в единия край. Какви да тия проверки и нарушения без актове? Миналата година същото беше на северния на Приморско!

88

Термимал2

преди 3 дни

Всичко е на мутри,олигарси,бизнесмени ,милионери и богаташи.Крадци, престъпници и измамници.Плажове,морето,въздуха всичко е на частници.Тази дивотия и алчност я няма никъде.Държава на практика няма.

87

Шенко

преди 3 дни

Черно и кафяво на морето ни се преплитат,защо е така,държавата не питай!Само частника на плажа попитай и забрави за онова, догодина пак не питай,а за друго вече не опитай!

86

Анонимен

преди 3 дни

Подмениха ни истинската държава с менте , истинската храна с отрова , истинските отношения с лъжи .Насила ни принуждават да живеем в менте държава вече 34 години .Най срамните 34 години от вековната ни история .

85

Насри

преди 3 дни

Да,безлюдни плажове,частни, със силен мирис на фекалии и с яка миризма на бетон,грабеж и пълна безстопанственост!Днес таратор, утре ,постна мусака,във вторник омлет от тиквички,в сряда кюфтета веган,останалото, по тръбата,но не в реката , зад плажа ,а зад шамандурата!Обриви,сърбежи и много ,много кинти за почивката!

84

ЧасТни, а не часни

преди 3 дни

До 75 Анонимен Всички плажове се превърнаха в часни. . . . . . . . Иначе е така, но учи правопис, за да не изглеждаш като Киро Про100-то!

83

Анонимен

преди 3 дни

Частни и достъпни .В Албена искат 20 лева за да се влезе в курорта .Не мисля че това е нормално .Все едно да ми искат 20 лева да вляза в Шумен ,Велинград или някое друго място

82

Успех е без акт!

преди 3 дни

Констатирани досега са шест нарушения, за които са съставени четири акта. . . . . Ще бъде успех, ако установите 100 нарушения и няма нито един акт!