93

Анонимен

преди 3 дни

А какво стана със камиона на "Капачки за Леопарди" заедно със главния организатор на кампанията ? Нещо май беше изпарен в степите на Донбас от "Солнцепек" докато се опитваше да докара снаряди (капачки) за Укро Вермахта

92

Пффф,

преди 3 дни

а капачки за Уссрайна 404 ще закарате ли пак, както предишния път?!? Щото на Зельоньй дрогар не му достигало пушечното месо и ще ви се зарадва да ви види...

91

Анонимен

преди 3 дни

Наместо да вдигне 240 бесилки за дУпеттите , про ЗДИЯТ народ събира капачки, Е затова ще е на тоя хал милата ни Родина !!

90

У ЗДРАВНАТА КАСА...

преди 3 дни

....всички са бивши служители на УБО И ДС, или техни деца и внуци---ЗАТОВА ТАМ КРАЖБИТЕ СА ПАРТИЙНО ЗАЩИТЕНИ...ХАХАХАААА....ГЛЕЙТЕ, КВО СТАВА С ДЕТСКАТА БОЛНИЦА ...И ТЕХНИТЕ СЕИРИ...ХАХАХАААА

89

АМИ, ДА....

преди 3 дни

УКРАИНСКИ ДЕЦА ИМА И ЩЕ ИМА НА МОРЕТО --- ЗАЩОТО ЕС, ДАВА ПАРИ ЗА ТЯХ , А ВИЕ ВЪРТИТЕ ДАЛАВЕРИ С КАПАЧКИ И КРАДЕТЕ ПАРИ ОТ КАСИТЕ ЗА ЗДРАВЕ....ХАХАХА.....

88

Анонимен

преди 3 дни

АКО ОПТИМИСТИЧНО ДОПУСНЕМ,ЧЕ ЦЕНИ КУВЬОЗ - 50 000лв.;КИЛО КАПАЧКИ - 250бр.-0,5лв.;НАПИТКА 1 БУТИЛКА - 1лв.,ПОЛУЧАВАМЕ 1 КУВЬОЗ - 100 000кг. - 25 000 000 КАПАЧКИ ИЛИ АКО 50 000 ДАРЯТ ПО 1лв КУПУВАТ 1 КУВЬОЗ,АКО ГО ПРАВЯТ (1 ДЕН БЕЗ НАПИТКА СЕДМИЧНО х 50 СЕДМИЦИ) = 50 КУВЬОЗА/ГОД. А 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ДАРЯВАЩИ КУПУВАТ 500 КУВЬОЗА/ГОД. ЗАЩО НИ ТРЯБВАТ 25 000 000 ЧОВЕКОПОКУПКИ И СЪБИРАНЕ НА КАПАЧКИ,КАТО МОЖЕ 50 000 ДА ДАДАТ ПО 1ЛЕВ НА СЕДМИЦА???

87

Анонимен

преди 3 дни

Пък мин. на туризма Спешно кани още украинчета на Безплатно бг море ! -трай овче стадо ,блей ,чъчкай в нета ......

86

Анонимен

преди 3 дни

Властта краде, овцете събират капачки.Нооо.....овцата затова е овца. Пасе, преживя, доят я , стрижат я и после в транжорната.

85

Анонимен

преди 3 дни

Защо с капачки не храним укробоклука по морето.

84

мак

преди 3 дни

Това трябва да е задължение на държавата, но тук такава няма. Има територия и индивиди подвластни на чужди интереси, евроатлантиципунтамара, които дават като за световно на украйна, а пренебрегват нуждите на собствения си електорат. Разчитат, че началниците ще ги похвалят или поне няма да ги обвиняват в това, че не харесват ероатлантически ценности. А за грижа за кувьози никой отвън няма да им каже добра дума, нали.

83

Женя

преди 3 дни

Народа да продължава да събира цветни капачки,за крадливи депутати и министри само шкафчета ,имоти,пачки!!!

82

Анонимен

преди 3 дни

Точно пти Тодор живков ,бях дете със здравословен проблем , направиха чудеса хората , лекарства от Франция донесоха .Благодарен съм и съм жив и здрав .Никога няма да кажа ложа дума за социалистическа България , истинската моя държава .Целунал съм знамето на НРБ .

81

Дано

преди 3 дни

Някой ден събираме капачки за политици в затвора!

80

Анонимен

преди 3 дни

Смешна ми е била винаги зле организирана

79

при Тодор Живков

преди 3 дни

При Тодор Живков, когато бяхме с Русия, нямаше такива дивотии като "капачки за бъдеще". При Тодор Живков нямаше чужденстранни инвеститори, и никой не инвестираше в България. При Тодор Живков Народна Република България имаше население 9 милиона. По официални данни на ООН и ЦРУ България преди 89та беше на 26 място в света по качество на стандарта на живот, 6-то място по качество на здравеопазване, 2-ро място за образовение.

78

Анонимен

преди 3 дни

Изхранване хиляди украинци,харизваме си оръжието и реакторите на Украйна,отказваме се от руските въглеводороди за сметка на по скъпи,ама иначе сме големи благодетели и филантропи!

77

Анонимен

преди 3 дни

Лойко мутрата с чекеджетата колко капачки дари ?

76

Анонимен

преди 3 дни

Да помогнеш на дете е кауза,която заслужава адмирации.А тия,които сега недоволстват от политиците,защо не попитаха Боко,който 16 г.беше във властта-12 г.като премиер и 4 г.кмет,защо не закупи кувьози за децата?При това сестра му работи в нано отделение,точно при недоносените бебета,които се нуждаят от кувьози.

75

Анонимен

преди 3 дни

опрощаваме 4 милиарда дълг на държавата с най много петрол в света, подаряваме ядрени реактори, теглим 30 милиарда долара за уестингхаус, поръчваме самолети за 10 милиарда които няма да видим, а умират дечица заради липса на ковиози и от лечими болести. майките просят за да лекуват децата си. приятелите на мутрата управляват активи за стотици милиони евро, карат лодки за по 30 40 милиона евро, овчиците чинно им слугуваме или бягаме по дойчистаня и други прокълнати от Бога места...

74

До 68

преди 3 дни

Ти си безмозъчен.Когато си недоволен от политиците,излизаш и протестираш,а не драскаш по форумите.В Германия,една от най-богатите страни в Европа,хората,когато са си купили кутия с бисквити,вадят кутията и я оставят в магазина.Видях го с очите си.В Литва има пунктове за приемане на пластмасови бутилки,автоматизирани.Пускаш бутилките и ти връщат определена сума.А ние вечно недоволстваме.От всичко.