115

Анонимен

преди 1 ден

Махорката и водката не прощават.

114

Анонимен

преди 3 дни

Ще го преместя от другата страна .Колкото повече мъртви мужици толкова по добре крайно време е Русия да престане да съществува и да се анексира от USA

113

Байдън

преди 3 дни

Е сега да вземем да рИвем ли за убитите руснаци? Колкото повече избити руснаци толкова по-добре!

112

Барон Мюнхаузен

преди 3 дни

А в Украйна да не е намаляла смъртността? Кой ви вярва? Май никой.

111

Барон Мюнхаузен

преди 3 дни

Световната банка прехвърли Русия в категорията на страните с високи доходи; този списък включва държави, в които всеки жител има най-малко 13 845 долара брутен доход, според документ на СБ. За Русия тази цифра е била, според Световната банка, 14 250 долара. През 2022 г. тя беше 12 830 долара. Преминаването на Русия към най-високата категория на Световната банка е с

110

Кравар Евроатлантик

преди 3 дни

В росия скоро ще забранят да живееш без да правиш деца, защото това било "екстремистка идеология". Аз проблем не намирам - младите снажни китайци бързо ще оплодят рускините, ама дали ще останат да гледат и децата не се знае.

109

!?

преди 3 дни

До Сата НАТО: А как се казва играта за която ни разказваш?

108

Смехурко

преди 3 дни

А за Украйна? Там да не се е увеличила?

107

*****

преди 3 дни

До За РусияЛека поправка, от времената на Иван Грозни

106

Сата НАТО

преди 3 дни

Загубите на руснаците са 545 хиляди души и всеки ден се добавят по нови 1000. Тази статистика я изпускат уж случайно, за да завоалират истинската бройка, която е зашеметяваща. Бронираната техника на руснаците също вече е на критично ниско ниво

105

Путлер Капут

преди 4 дни

За сметка на това, Кремльовский султан ще живее вечно.

104

Анонимен

преди 4 дни

И да позная, Путин е болен от рак? Как некадърниците от пентагона не измислиха нещо по-оригинално, постоянно въртят едни и същи простотии. После се чудят защо хората не им четат мисирските медии и бягаме по алтернативни канали. Вече никой не чете статията като видим заглавието, кой ще си губи времето с душевната диария на поредния НПО храненик, той пише не за е вярно, а защото му се плаща да напише нещо такова!

103

Анонимен

преди 4 дни

една държава да стане световен господар а не ратайска държава като нас трябва да си го извоюва от силните. колко англичани и американци са си оставили кокаляците по целият свят. сега и руснаците правят същото. след 50 години ще знаем дали са прави или криви. до тогава предлагам да не се бутаме между шамарите.

102

Анонимен

преди 4 дни

тези дето злорадстват тук да отидат да видят колко умират в америка за година само от дрога - над 100 000. да отидат да видят как са груповите изнасилвания в германия и англия на малолетни момиченца от цели сурии синове на меркел и дали виновниците влизат в панделата. да си погледнат собствената държава и да се замислят какво ще е тук след 20 години.

101

Анонимен

преди 4 дни

До 100: От друга страна хубаво прави? Т.е. радваш се, че млади момчета без право на избор умират?

100

Анонимен

преди 4 дни

жалко за русначетата, путин ги прати да станат тор за украинската земя. От друга страна - хубаво прави ...

99

Хихихи

преди 4 дни

Пак тази христова, явно кака Галя и плаща добре

98

За Русия

преди 4 дни

хората са просто статистика .... месо ... още от времената на Сталин е така, той си го е казал човека (всъщност човек ли е бил той?!)

97

Обективен

преди 4 дни

В контролираната от Киев Херсонска област е избухнала епидемия от холера между военнослужещите от ВСУ. 12 човека са починали а над 100 са хоспитализирани. Понеже трият линковете в търсачката напишете "епидемия холера херсонской области".

96

Анонимен

преди 4 дни

населението на Русия се е утроило, териториите и природните суровини също, така че на братята руси, може да им лапате чушките, аз и баба ми и една нейна приятелка, повече се притесняваме за Украиини