24

БРАВО

преди 3 дни

НА ФАРМАЦЕВТИТЕ

23

аптекарите

преди 3 дни

винаги са финансирали здравната каса-дълщащите им парити от касата са се изплащали с месец и половина след отчетите им,касата ходи и ги глобява за най-малката грешка-ЗА КОГО ДА РАБОТИШ

22

Анонимен

преди 3 дни

Аптеките са прекалено много в големите градове, а са малко в малките, където няма голяма печалба. Не щат да работят с касата - няма проблем. Конкуренцията ще намали броя им. Аз ако съм на мястото на касата, ще им вменя изискването да обслужват безплатните лекарства безплатно със закон. Ако не искаш - затваряй, на 100 метра има друга аптека. Ако пък всички затворят - безплатна доставка с куриер, пак ще е по-евтино.

21

Българин

преди 3 дни

Ако нямате кяр аптекари от аптеките си, защо през 100 м има аптеки. Малко са страните в ЕС с толкова скъпи лекарства.Масово се купуват лекарства от съседните ни страни. Питал с яко момче защо си избрал предимно женска професия, отговорът бе за голямата печалба и високи доходи.

20

Aптекар

преди 3 дни

Не работя за Касата това са клошари,търсещи ефтинкото.Оброта отко ги натирих ми скочи 3 пъти бумащината падна 9 пъти. Вече няма навалици от мъртъвци тарци да задръстват аптеката. Всички цни -пазарни.

19

АМИ, ДА....

преди 3 дни

ЩЕ ИМА СВОБОДНА ПРОДАЖБА НА ЛЕКАРСТВА------ НЕМА ЛОШО!!!!

18

Анонимен

преди 3 дни

До котка. Таксата е 1 лев. И капитацията 1 лв.за няколко рецепти.А касата плаща на аптекар 5 лв за всяка рецепта.

17

AAAAAAAAA

преди 4 дни

Вземайте моментално лиценза на всички оптеки отказващи да работят със здравната каса ! Затваряйте тези Из.Роди и ги вкарвайте в затвора.

16

Анонимен

преди 4 дни

Касиерките от касата няма да могат да правят далавери с разни фирми за двойна и тройна доставка на едно и също лекарство за онкоболни. Така ше ни се отрази.

15

Анонимен

преди 4 дни

Преди: преглед при лекар, пише рецепта на хартия, от там аптеката и готово, а сега ...., реформи за ^здраве^:))

14

Анонимен

преди 4 дни

Да фалират, и без това на една улица има прекалено много аптеки. Само в БГ в продължение на 200 метра има 4 аптеки и 2 от другата страна на улицата.

13

ала-бала

преди 4 дни

Малко са пациентите с безплатни лекарства, повечето получаваме по 20-30 стотинки намаление на едно лекарство от НЗОК , пародия :)

12

Котка

преди 4 дни

До 112Той си прибира парите за записан при него пациент, както и потребителската такса.Тези лекарства са изписани от друг лекар - специалист, а джипито е само администратор. Колко още да му се плаща за проста компютърна работа?

11

Анонимен

преди 4 дни

Да се премахнат е-рецепти, проблем и за лекари и аптекари и пациенти, вместо лекуване, писане и чакане по опашки Същото беше с неудачния експеримент с пръстовия отпечатък на Москов, при който от бюрокрацията и писане припадаха тежко болни хора. Трябва ли експеримент със здравето.

10

112

преди 4 дни

А на този, който издава ел.рецептата- лекарят касата плаща 0 лв. НУЛА. ZERO.

9

Анонимен

преди 4 дни

НЕ КУПУВАЙТЕ! редете се у аптека у съседния квартал или град.

8

Стойне от Чукурово

преди 4 дни

Къд доад,ако доад де,че им дадеме по чифт китайски сандали за добре дошли и после че ги настаниме по 4 звезди хотели тук и там....а след броени години току виж станали и мнозинство у "нашто" правителство. Море де тояга де...

7

Анонимен

преди 4 дни

Ще пуснат ли свободно антибиотик за да не обира лекара за една хартия.

6

Анонимен

преди 4 дни

Малко пациенти месечно имат нужда от 6 или 9 вида лекарства...

5

Муахаха

преди 4 дни

на всеки Работещ-Беден, Удържани му в 10ки Хиляди Лева от Заплатата за НЗОК - Обаче Всичко Платено! къде Потъват Милиардите на НЗОК - явно някои яко Кешират!!