329

Величко

преди 1 ден

хубаво

328

Дочев

преди 2 дни

С какво съдържание се изпълват таблоидите по света,нас истинските българи,не ни е еня.Какво мисли,свободния електрон Макрон,нека французите да го слагат тук и там.Този е един комплексиран субект,който се прави на мъж пред бабата си,което може да има сериозни последици за нас нормалните хора по света.Дедо Байдън,който тръгва на някъде с един обут крак и един бос,иска да управлява Америка още един мандат. Уважавам президента на България, уважавам истинският човек Р.Радев!

327

Toni Ivanov

преди 3 дни

До #317 Смях. Няма да могат да се крият в миши дупки,а ще почнат като украинците да ги ловят по улиците и да ги пращат в Украйна да защитават зеления ***,а нашата България ще заприлича на Украйна,заради нашето "единство" със Запада,който уж ще ни защитава.

326

Ха-ха

преди 3 дни

Естествено че Радев няма да иска да го свързват с причинителите на приближаващата Четвърта национална катастрофа!И бъдещи подсъдими.

325

Да бе

преди 3 дни

проруски президент бил. Той довлече оная пасмина от ПП, а те хич не го играят русофили.

324

Анонимен

преди 3 дни

324 - Лека, лека, колко кила си.

323

Анонимен

преди 3 дни

НАШИТЕ ДВАМА ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТИ. ВЛАДИМИР ПУТИН И РУМЕН РАДЕВ. ЕДИНСТВЕНИ ИСТИНСКИ ХОРА ВЪВ ЕВРОПА. ДРУГИТЕ СА ШАЙКА УБИЙЦИ.

322

Лека жена

преди 3 дни

Готино е, че освен, че съм лека, ме слуша главата. Винаги съм знаела, че съм умна.

321

Анонимен

преди 3 дни

Браво Радев! Ако ще Украйна да си загуби 20% от територията тази война трябва да спре!

320

ФИЦО, ОРБАН, РАДЕВ..

преди 3 дни

МЮРЕТА НА ПУТИН....... ЦЯЛ СВЯТ ГИ ЗНАЕ

319

Анонимен

преди 3 дни

Служебният кабинет на Димитър Главчев (ГЕРБ) взе преди 3 дни нов заем, 5-тия поред, откакто до доха на власт само преди 2 мекеца!!!!! ГЕРБ ще ни заробят с поредица от дългове, които нашиге деца ще пращат!!!!

318

Анонимен

преди 3 дни

Адмирации за нашия ПРЕЗИДЕНТ!Единственият мислещ и мъдър политик,с глава на раменете и собствено мнение.Вторият Орбан,който мисли и милее за народа си.Пълна подкрепа за него.Не случайно е с най-висок рейтинг в България!А,на лазещите и лижещи евроатлантици пожелавам надгробни плочи на укрофронта!

317

Смях

преди 3 дни

Като върнат редовната военна служба и почнат мобилизации пишещите войнолюбци да не се изпокрият в миша дупка.........?

316

Мда

преди 3 дни

Правилна позиция!

315

Анонимен

преди 3 дни

goliat sastezatel vs cecka cacheca ;)

314

Анонимен

преди 3 дни

nato sa ubiici na deca. nato sa iznasilvachi na jeni.

313

Promo

преди 3 дни

Подкрепящите позицията на партия ДПС-Герб за война, да се записват, зеленски ви чака

312

Копейкин

преди 3 дни

Който веднъж се зарази с вируса на комунизма си остава болен до живот. Нашия президент го лансира в политиката краля на кючека. Слави оксиморон от Учиндол.

311

Радослав

преди 3 дни

Нали има избрано НС, нали една партия води с 11% пред останалите, нали и служебното правителство е тяхно, да си пращат те представител в НАТО! Президента е парадна фигура в една парламентарна република! Нито може да поема ангажименти, нито има право да договаря каквото и да е! За какво да ходи там? Праща се представител на правителството които може да гарантира, че каквито ангажименти поеме България, могат да се гласуват и минат в НС! Боко да не се крие, а да праща представител на правителството

310

Анонимен

преди 3 дни

И да иска да води, и да не иска да води, все тоя. Важното е, че от НАТО не го искат, руското ***.