42

Анонимен

преди 3 дни

Същият си пада и сърбоманщината, сервилен към нарушаване правата на българите и в Сърбия, не само в РСМ. Пада си по сръбска чалка. Позор!

41

Анонимен

преди 3 дни

Крадено от Алия Ошу!

40

Анонимен

преди 4 дни

не е сервилен, а възпитан, добрата дума железни врата отваря

39

Име

преди 4 дни

В този спор няма оправия! Ще го реши геополитиката. Ако са умни, ще имат една неутрална позиция, което ще ги сближи!

38

Анонимен

преди 4 дни

Две години с вдигнато вето до къде са в докарали с влизането в ЕС макетата? Никъде тъйче не знам тия кво дрънкат. Всъщност знам новите избори идват и всички патерици почват с работата

37

Анонимен

преди 4 дни

Ушльото Михов до кога ще се прави на доцент? С неговите 2 грама мозък

36

Анонимен

преди 4 дни

Предците ни са вярвали, че духовете им са змии и те живеят в слънцето. Голата глава с чумбаса символизират орловото яйце и змията, която живее в него. Т.е. звездите, които са душите на хората. Българското название " булгария" на тамбурата също показва кой е най - древен на Балканите. Този инструмент също символизира орловото яйце и змията. Ние и древния ни бог сме дали и името на Балканите.

35

Анонимен

преди 4 дни

Затова евреите се пънат да фалшифицират великата ни древни история. Фаворизират гърци и македонци, само да не се разбере кои сме ние. А и редица други с мания да се изкарат по-древни и велики от нас, също фалшифицират древната ни история.

34

Анонимен

преди 4 дни

Предците ни са вярвали, че духът на слънцето, а и техните духове, са неумиращи през зимата ( смъртта) и възкръсват на пролет с новото слънце и че в този смисъл всички хора едновременно са в слънцето , а и в слънчевото яйце от пепел, което Искър меси - Месията ( нейният син Хор). Затова розетата от Плиска е като слънце със 7 лъчи ( фолклорните ни области). Явно Хитлер е разбрал, че Християнството идва от урийската религия ( даже Библията е българска).Мария ,Исус са човешки образи на Искър, Хор

33

Анонимен

преди 4 дни

Пак не може да се чте с тия ***. Кмета е Пумак е ама е бг пумак т.е с турски произход но няма общо с Югославия и РСМ.

32

Анонимен

преди 4 дни

Да, пропагандата за това, че македонците са по-древни от нас идва , за да скрие факта, че не те, а ние българите сме урите, арийците, най-древната нация и сме тука от хилядолетия и не македонците, а ние сме били огромна държава в Древността. Македонците са само част от урийците ( българите) . И тази лъжа за македонците, подкрепяна от фондациите на Сорос, вече дава плод и сред наще българи от благоевградско. Даже на Пирин фолк се забелязва едно македонеене, вместо българеене.

31

Анонимен

преди 4 дни

Сегашното ВМРО няма нищо общо с миналото. Тия са европредатели и продажници дето гласуваха РСМ да влезне в НАТО точно тия които разделиха бг.

30

Анонимен

преди 4 дни

Проблемите са икономически че няма работа а те ни насъскват само един срещу друг за да отклонат вниманието. Който е с паспорт много ясно че е бг нали е доказал с документи. Но след паспорта тръгват проблемите, че държавата ни му отказва здравно нито работа има и пр. и се чуди за чий х му е бг.

29

Анонимен

преди 4 дни

Май много анти-Български дела сте вършили заедно с ГЕРБ!

28

Анонимен

преди 4 дни

Заради Вас и ГЕРБ медицинските сестри бяха бедни и мигрираха в Запада! Заради Вас те протестираха и влезнаха в парламента и им пуснаха спец. полицията да ги спрат да протестират!

27

Анонимен

преди 4 дни

Защо спряхте помощите на децата инвалиди?

26

Анонимен

преди 4 дни

Джамбаски дали кара все още пиян или вече не го прави?

25

Анонимен

преди 4 дни

Кметът е избран от гражданите! Вие от кой сте избрани!? От последните избори се вижда, че не сте избрани от никой! Под 1% от гласоподавателите или под 0,1% от всички Българи! С популизъм няма да стигнете до никъде! С неофашизъм и неонационализъм още по-малко! Да не говорим с краденото до къде стигнахте. Стига те до там да крате пияни и да не зачитате Българските закони!

24

Анонимен

преди 4 дни

На кикитата изобщо не им пука за националните ни интереси. Щеше да е ок ако и в Македония имаше кирчовци и да сме поне в паритет, а то сега там има само агресивни македонисти националисти. Как така тук отгледаха канадски кирчовци, а в Македония няма?!

23

Анонимен

преди 4 дни

Партията Вътрешно Македонска Революционера Организация( ВМРО) да е срещу Македонци и Македония е абсурдно! Няма как Македонски Революционер да е срещу Македония! Би трябвало да е обратното! Следвам логиката, нищо повече!