26

Анонимен

преди 4 дни

GROB-ари не ни трябват!!! ДПС могат да изчакат 2-рия мандат да отиде при тях за да може Шиши да им поставя условия, иначе Бойко ще ги пере като измит килим.

25

Анонимен

преди 4 дни

Малцинствен ромско-турски кабинет който няма да бъде подкрепен в зала от достатъчно депутати!

24

БЪЛГАРИН

преди 4 дни

НИЕ НЕ ВИ ИСКАМЕ В БЪЛГАРИЯ ТЕ СЕ КАНЯТ ДАУПРАВЛЯВАТ

23

Кръчматъ

преди 4 дни

Изборите през Есента може да се окажат най-полезните.... Надявам се на на тях ИТН и Величие да са извън от Парламента, а ПП-ДБ да се борят за предпоследното място с БСП. Гърбавите може и да спечелят, но при още по-ниска избирателна активност. И пак благодарение на изборите през Есента шъ прескочим Евро Ямата!

22

Анонимен

преди 4 дни

Бойко в скута на Пеевски пие мазно турско кафенце

21

Анонимен

преди 4 дни

Борисов все го поставят в някакви намислени и желани грешни схеми и сценарии и сами се издават, надпреварвайки се да обслужат задкулисие. А Борисов игнорира всичките им фалшиви баражи и цака с точната карта.

20

до

преди 4 дни

Май е луд!!!Страда от логорея.

19

Анонимен

преди 4 дни

Този турчин почти нищо не е познал. Върнете се назад в "прогнозите" му и ще се уверите.

18

Анонимен

преди 4 дни

Всичко му е лъжа на Октай.И не познава нищо.Той лъже за всичко.Преди месеци каза, че повече няма да говори по медиите.Виждате и за това излъга.

17

Анонимен

преди 4 дни

ЕЙ ОКТАЙ НЕ СПРЯ ДА БЪЛВАШ ЛЪЖИ

16

Не се разбра,

преди 4 дни

...какво "рекетира" Борисов, като са първа политическа сила, и им се полага да съставят правителство? Рекетът беше от Шарлатаните, които така и не разбраха, как ги изхвърлиха от властта ? И то не ГЕРБ, а тия дето им дърпат конците!

15

костовистки пирати

преди 4 дни

След като Доган изпъди Октай за кражба, нищожеството бързо пристава на доказаните крадци и далавераджии около Костов.Там намира своя естествен пристан, пристана на всички пирати в нашата демокрация.

14

Анонимен

преди 4 дни

И какво ако Радев оглави партия? Ще излъже тези дето не са живяли в соца и ще ги вкара в същия строй. Т.е. живота ще бъде под строй, като в казарма. И всички масово бедни. Но връщане на свободата няма да има.

13

Анонимен

преди 4 дни

Кой е Осман Октай?Мошеник, изгонен от Ахмет Доган от ДПС за КРАЖБА.

12

кореняк

преди 4 дни

Избори, избори, избори !!! КОЙТО НЕ ГЛАСУВА 200лв глоба !

11

Анонимен

преди 4 дни

ГЕРБ и ДПС са две глави на една и съща зла ламя. Само истински правосъдие ще разреши политическите ни проблеми, до тогава ще сме в избори докато на стадото не му дойде акъла в главите, че докато гласуват за престъпници като тях, а не за ПП -ДБ ще сме в криза. Браво на Октай.

10

Логично!

преди 4 дни

Няма никакво значение какво правителство ще бъде съставено, при всички положения след края на войната в Украйна веднага ще има нови избори, без етническите и про-руските партии, които ще бъдат разтурени от Военния трибунал, много вероятно предвождан от знаменитият военен юрист Николай Ненчев.

9

дрън-дрън-ярини

преди 4 дни

От бивш агент на ДС !

8

на 1005

преди 4 дни

Двата клана на мафията ще ушушкат държавата и народа като марокански скакълци !!!!

7

Предстои

преди 4 дни

Минаваме на президентска република после и така докато Москва реши!Отиваме в дупката на Кремъл!!!!!Тоалетни чинии и ИКЕА през крив макарон ше гледате!Москвич или Лада след 10нггодини чакане!