21

Анонимен

преди 4 дни

Историята се приписва само веднъж.

20

Анонимен

преди 4 дни

Като нямате собствен акъл,изкопирайте гръцкия.Тропнете на масата и кажете,че искате новоизлюпената държава да се казва Северозападна Македония.Защото както виждам,кокорят очи към Пирин под ръководството на српска гнус.

19

БОКО И ШИШИ

преди 4 дни

Много неприятна миризма има тази комунистка. Излишна длъжност на гърба на България. Оставка на тази и зеленият чорап..

18

Анонимен

преди 4 дни

До Историк Какво общо имаме с руснаците (осве това, което те най-нагло лъжат, че имаме общо, за да могат да ни стъпят на врата)?

17

Анонимен

преди 4 дни

Върнаха ли Рундела от инициативата ТРИ МОРЕТА в Талин- да- защо- бил контактен на КОВИД и о чудо виновен бил ГЕРБ- така ли е плешивке? Не добре да се пренаписва историята!

16

Историк

преди 4 дни

Те новините ни са на 99% фейк или манипулирани за да обслужват интересите на тоя и оня властимащ та какво остава за историята. Преди настъкмявана от разни партийни слуги и поръчкова ентилигинция за да ни направят "братя" на руснаците и че комунизЪма ни е Светлото Бъдеще ... а сега разни ПРЕБОЯДИСАНИ партийни слуги и НПО ентелигенция ни убеждават че нямаме нищо общо с руснаците и че бъдещето ни е със Запада .. ПАК по поръчка

15

Анонимен

преди 4 дни

прИписва??? Я пак? От кое село се изсипахте в редакцията?

14

Анонимен

преди 4 дни

До До 6 От св. св. Кирил и Методий

13

Анонимен

преди 4 дни

Как ще стане бе уважаема г-жо като ще ви скръцнат със зъбки от едно посолство дето само него слушате и ще си натиснете парцалките,стига сте се изхвърляли,нищо няма да направите това е само поредното замазване на очи

12

опетков

преди 4 дни

До Анонимен Не се "зверим" на никого. Просто трябва всяка жаба да си знае гьола.

11

До 10

преди 4 дни

Пак ли бе копипейстов пуделяк

10

МОДЕЛЪТ БАДЖАНАЦИТЕ

преди 4 дни

Ами да започнем от 10 юли 2020г когато ЕК обяви че БГ е приета в чакалнята на Еврозоната- а ти и Рундела вирнахте юмрук- сигнал за червената олигархия да разтвори широко кесиите и да плаща- НСИ калкулатор инфлация март 2020г/март 2021г- инфлация 0.6%, а После моделът баджанаците Червените сциентолози 30% инфлация, дизелът стигна 3.90лв лятото на 2021г- справка- ФУЕЛО по дни, месеци и години....плешивка да не се прави на важна а да поеме отговорност за разбиване на държавата...

9

Анонимен

преди 4 дни

Може би се има префвид да си приписват исторически факти ,но забъркате ли се в историята с политиката веднага става манфжа с грозде. Оставете я пустата идтория на историците.

8

Анонимен

преди 4 дни

Всъщност историята се ползва винаги и само за политическа пропаганда.Така е измислена и такава си остана.Рядко има големи учени като Момзен, Ростовчев, Успенски, хора улавящи процесите .Повечето са елементарни глупави преписвачи.Впрочем въстанието на Петър и Асен в Румъния се води за влашко българско, както и царството.Гърция ни води и досега славяно езични елини, а Турция знаете какво казва за нас и какви претенции има.Но там си мълчим.Зверим се на нашего брата в Скопие, щото са като нас!

7

До 6

преди 4 дни

От какво е преименован?

6

Щом ще следим

преди 4 дни

Ми тогава да започнем с това защо е преименуван основния катедрален храм в центъра на София на някакъв руснак, който няма нищо общо с България.

5

Приписва или

преди 4 дни

"пренаписва"? Думите ли не познавате?

4

Анонимен

преди 4 дни

Ако не "приписваме" историята как ще я знаем ? Виж пренаписване е една друга работа.

3

дали ще помилва

преди 4 дни

Брендо и Ружа . Те двамцата са толкова невинни . Могат после да дарят за сирачетата .

2

Ze nigmar

преди 4 дни

Турските по произход ще пречите на историята...:)))