26

Гражданин

преди 6 часа

До да си припомним. Това пък са пълни глу.пости, дето си ги написал.

25

Винету

преди 6 часа

До нищо ново. Стига с това чекмедже бе, глу.пак! Втръснахте. И да ти припомня, че бяха само СНИМКИ на чекмедже. Борисов го няма там! За разлика от снимките с пудела.

24

БСП са гадове

преди 6 часа

А вие какво предлагате бе, оххлюви червени. То е най-лесно да критикуваш и да пречиш.

23

Анонимен

преди 4 дни

До Да си припомнимИ какво стана по добро стана като влезе България по време на тройната коалиция в ЕС? Закриха се производства , спряха се блокове на АЕЦ " Козлодуй", спря се АЕЦ " Беляне". ЕС ни диктува кога да орем и как да орем, какво да се сее, зелената енергия , фотоволтоиците за богаташите,мизерията на народа, корупцията, съкращаването на болници, лошото здравеопазване и некачественото образование. С това ли се гордеете господине от БСП?

22

анонимен

преди 4 дни

Гладна кокошка просо сънува.

21

Анонимен

преди 4 дни

Тоя е номер едно крадец от бсп

20

Галя от EmbassyTO

преди 4 дни

До 19 за сака на всички

19

Нищо ново

преди 4 дни

До Галя от EmbassyTO: На Бойко чекмеджето ли имаш предвид?

18

Да си припомним

преди 4 дни

До Анонимен 13: Стари истории са това. А кое е по-важното. Да си припомним, че по времето на тройната коалиция БСП-НДСВ-ДПС България влезе в ЕС. А за три мандата на Бойко не можахме да влезем в Шенген и в Еврозоната. По времето на тройната коалиция имахме ръст от 4%, който правителствата на ГЕРБ за три мандата не можаха да достигнат.

17

Галя от EmbassyTO

преди 4 дни

Да си го напишем - там сте , за да станете екзотично богати. А за народа " такса въздух"

16

Медузата

преди 4 дни

Акъл - море , глава - шамандура.......

15

Анонимен

преди 4 дни

Гуцановците след като натириха Нинова,са крайно нетърпеливи с цената на гнусни компромиси и предателства да се докопат най-после до дълго очаквания келипир! И оня никаквец серьожата,по-известен с "КОЙ",който натресе намагнитения шиши за шеф на ДАНС се появи да дава акъли за правителство! Тези предатели и с дявола ортаци ще станат само да могат да крадат и грабят безнаказано! Много голяма част от бедите на БЪЛГАРИЯ са причинени от предателските и компрадорски политики на БСП! Вън от властта навек

14

Анонимен

преди 4 дни

И Виденов и Гечев са на нисък старт . Само една възможност да им дадем и за нула време ще фалират държавата . Той Гечев не можа да спечели десети мандат за депутат , а и за евро депутат го отритнаха , въпреки че аверчето му Нинова го постави на второ място. Явно и в собствената му партия не го дишат . Да си пожелаем наесен БСП извън парламента

13

Анонимен

преди 4 дни

БСП имаше стратегическо партньорство с ДПС закрепено с целувката на Станишев и Местан. БСП искаше за председател на ДАНС Пеевски нали. БСП направи и комисията по досиетата нали и разби хиляди човешки съдби. Затова и поради куп други причини това БСП върви към закриване.

12

Екзотична е

преди 4 дни

Партията Бесепе. Тея са партия със затихваща функция . Архаичният им електорат постоянно намалява и предава Богу дух. Едва ли ще прескочат 4% бариера при следващите парламентарни избори.

11

Анонимен

преди 4 дни

Екзотични са Сейшелите, Гуцане. БСП даже не е екзотична. Трябва да се ориентирате към къде да се пришиете. Изоставиха ви и милиционери и роднини.

10

Анонимен

преди 4 дни

Докъде я докараха другарете, щом Гуцю ще говори от тяхно име. Та това и майка си ще продаде, само далавера му е в кофата... Хайде на хаирлия да е, септември/октомври под бариерата.

9

Чоко

преди 4 дни

Шанс за кабинет начело с Нинова винаги има.

8

Guci

преди 4 дни

Ами,направо да го дава на БСП мандата Призидента. Гуцанов най добре да се скрие.

7

До Анонимен 5

преди 4 дни

Ние не го направихме преди 34 години, та не виждам как ще го направим сега. Иначе съм съгласен, че си трябва!