27

Анонимен

преди 4 дни

Албанците сами са си виновни, ако бяха се отделили от РСМ отдавна щяха вече да са в ЕС.

26

Пирин

преди 4 дни

Тая ЛЪЖКИНЯ при вас ли сте я взели да работи хахаха стигнали сте дъното с тая ***

25

Анонимен

преди 4 дни

Голям риск е, защото има опасност албанците да се отделят подобно на косово.

24

Евала

преди 4 дни

Нали това е идеята на сръбските шовинисти - да си върнат Южната бановина. Ще им трябва пушечно месо за бъдещата война с албанците и т.нар. македонци са на първа линия.Сегашното просръбско, прокремълско правителство на Македония такива ще ги натвори, че накрая няма да са членове не само на ЕС, но и на НАТО. Ум царува, ум робува и т.н....

23

Eeee

преди 4 дни

Да правят като вятъра северните

22

Анонимен

преди 4 дни

Република Южно Косово съвсем скоро ще бъде напусната от македонците защото там ще бъдат подложени на геноцид от шиптърите. За съжаление ще дойдат у нас, не в Сърбия.

21

Македония

преди 4 дни

Мизия, Тракия.....................са области на България...............да се знае и помни!!!Бог да пази България!!!

20

България

преди 4 дни

има нов съсед..............Велика Албания!!!Македония, С. Македония, FYROM.................такава държава няма!!

19

Анонимен

преди 4 дни

Мицкоски е лично протеже на Груевски, който е на унгарско-руска хранилката. Задачата му е да провокира съседните държави от ЕС и да саботира пътя за интегриране на РСМ като равноправен член в ЕС, за да я превърне в сръбска Бановина.

18

Анонимен

преди 4 дни

Македонските цигьни имам предвид! Да го плюнчат подводно българския!

17

Анонимен

преди 4 дни

Тия цигьни да вървят на nuчка си лeлинa!

16

Кралят на Бонго

преди 4 дни

До БАНкоАз ги исках кр#т#н! ЕС за стандарта на живот, а НАТО - за да ме пази от труповъдите от североизток.За протокола по всички роднински линии докъдето можах да стигна съм чист българин, което подозирам ти не можеш да кажеш за себе си.

15

Сата НАТО

преди 4 дни

Милотонова е мало умна. На македонците изобщо не им дреме за ЕС. На тях им е достатъчно да са със Сърбия. Такива тьпигьози като милотнова и като нашите политици, насила отделят РСМ от цивилизацията и бутат в ръцете на сърбите.

14

Маке

преди 4 дни

Грциа блокира Албаниа, Бугариа блокира Македониа. Со такви соседи, на кои му треба ЕУ. Фригидната Милотинова да си гледа куината, не е таа за политика.

13

malgiorno a tutti

преди 4 дни

Хубави ги говори Милена, северномакакедонците може да си останат и извън съюза, щом толкова не искат да спазят каквото са подписали. Тамам ще се сближат още повече със съседите си от още по-северно, ще се мятат плескавици, ще се пият ракии и ще си ги мерят кой е по-велик :). Даже може още един път да си сменят името, на "Старо-нова Охридония" :). Колкото до "Гилотинова" - имам клипчето, нищо особено, скъсиха някакъв гоморашин с една тимберица, то голяма драма :)...

12

Анонимен

преди 4 дни

Албания ако влезне в ес нали ше влиза в бг и ще се наплодат и второ Косово. Каква полза за бг и от РСМ като и там албанете завзеха .

11

Хюго Бос

преди 4 дни

Някой интересува ли се какъв бил рискът за Севмакия, бивш Бюрмаджистан? Не, пет пари не даваме за тези миризливи цръвули. Да изчезнат, да правят каквото искат, през онази работа ми е. Ако затворим границата и прекъснем връзки с тях, най-добре.

10

До Анонимен 10

преди 4 дни

Аз лично бих те посъветвал час по-скоро да се пръждосаш в самая балшая путинская матушка и да ни пишеш коментари от там как добре си прекарваш. Ае чиба.

9

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 11 Примерно, русия не е в ЕС, пък била, казват, много по-добре от нас, и яйца имало!

8

Анонимен

преди 4 дни

Що да е риск? Насила хубост н става! Щом ги тегли към БРИКС, да вървят на уткata си мaйнa!