79

Анонимен_777

преди 4 дни

Ахаххаахаааа...??! Тоя ШуШлеК ли ще укротява Тръмп хаххахахахахаахааа...пуснах сЪлзА..!!! Лакей_стипендиант на глобалистите, с 0.01% обществена подкрепа...LOL ??! БоЖкееейЙй..големи комици бачкат на запаТ ей..!!!

78

0007

преди 4 дни

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ Е ЗА НАС ,И ЗА 80% ОТ СВЕТА ТОЗИ НЕАДЕКВАТЕН, БЕЗЗАЩИТЕН МАРИОНЕТЕН СЪЮЗ. 15 МИН.С 12 РУСКИ ХИПЕРЗВУКОВИ РАКЕТИ ,И НЯМА ДА ИМА И СПОМЕН ОТ ТЯХ.

77

Анонимен

преди 4 дни

За съжаление Европа се скапва всеки ден, поради набутаните на ръководни длъжности сервилни и слабо интелигентни личности, обучени от училищната скамейка за прислужници на интересите на САЩ и направлявани от САЩ. С пяна на уста върхушката в европа, които са марионетки на САЩ повтарят за някаква демокрация, свобода на словото, законност, правосъдие и независимост, просперитет за населението и правят точно обратното, защото са марионетки на USA. Само такива заемат управленски позиции в ЕU

76

Гадни политици

преди 4 дни

Всички политици по света са усвоили този знак с ръката като тоя на снимката. Сигурен съ, че го репетират прд огледало. Отвратително!

75

Я па я..!

преди 4 дни

До Информационна война 68 За сега само информационна война срещу Русия , а после ще видим .Голямата тояга е в ъгъла.

74

Анонимен

преди 4 дни

Защо на чело на НАТО трябва да бъде политик , а не военен ? Това е военна организация за колективна отбрана.Прочетох че за да се задейства НАТО , всички членове трябва да са съгласни. Един такъв като Орбан и нападнатата държава от НАТО е без защита.Това обезсмисля всичко.Не знам какво прави НАТО, ако две държави членки се сбият ? Дали СССР са ни питали дали сме съгласни при нападението на Чехословакия през 67-*** година.

73

Койчо

преди 4 дни

До Христо Христов - че то винаги е било пред очите на всички - ЛГБТ минарета в Кремъл, наистина са изпреварили времето си. Браво!

72

Анонимен

преди 4 дни

Чудя се този повече на Кен ли мяза, или на Барби?

71

Анонимен

преди 4 дни

Щеше да е толкова талантлив пианист, колкото и укротител на Тръмп. Всичките имат едни такива физиономии на недоразвити.

70

Анонимен_777

преди 4 дни

До 'РУСКИ ***: АХахахаа..Това къде го чу, на опашката в магазина или в кварталната кръчма..??!

69

Христо Христов

преди 4 дни

До 62 "Обичам да лап" - па лап'a'й бе адаш, на никого не пречиш.

68

Христо Христов

преди 4 дни

До 65 "Марк Рюте шеф на Нато и си джитка с колело нагоре на долу." - ц. Джитка с две беемвета седма класа. С колело джитка само до офиса си на колело разстояние.

67

Христо Христов

преди 4 дни

До 67 "Защо всички,които са на висши ръководни длъжности и бутат света към война нямат деца" - ми ЗАЩО ГИ избирате?! ПП. Урсулата има седем.

66

Точно!

преди 4 дни

Когато хващат втория човек в партията му в лъжа Рюте завява в медиите, че "лъжата в политиката не е грях". Дано про'с'таците дето гласуваха за ЕС и НАТО бъдат пратени на фронта с такива лъжи! Заслужават го!

65

Информационна война

преди 4 дни

Срещу Русия.

64

Анонимен

преди 4 дни

Защо всички,които са на висши ръководни длъжности и бутат света към война нямат деца?Някаква секта ли е това?

63

Анонимен

преди 4 дни

Сложили са такъв без деца,за да има смелостта да натика Европа в кървава война.Не е стока.И онзи СтолТенБрег не беше читав.Като е бил млад е протестирал против даването на бомби,качи се по стълбата на славата,продаде си душата на дявола и почна бомби да дава и войни да разпалва...

62

Анонимен

преди 4 дни

Марк Рюте шеф на Нато и си джитка с колело нагоре на долу...А ЧЕКМЕДЖАН ГО ОХРАНЯВАТ...."ЗАРАДИ УКРАЙНА"...И сите мисир Ки ...тв..радио ...вестници гърмят..въх...ах...наш К ради Марко го страхуват ...снайперисти...сателити..самолети са отцепили Банкя и маршрутите на наш Боци...- заради "Украйна"...ЕЙ АБСУРДИСТАН

61

Христо Христов

преди 4 дни

жалак кравар мрасен ад сам от Харманли и никога не прося заразллика от теб кравар мрасен

60

Христо Христов

преди 4 дни

И Тръмп и Рюте харесват мюзикъла Червената шапчица. На Тръмп му харесва играта на Червената шапчица, а на Рюте му харесва да играе Червената шапчица.