90

Чичо Пейо от черешат

преди 4 дни

Дръж се Бат Радко.Само ти нр си даде дупака за мангизи.В тебе ни остана единствената ни надежда.Тоя път може и да се прежалаля и да гласувам за теб.Не съм гласувал за никой от краят на времето на Ванката Костов.Дясната ръка на Андрей Луканов.

89

Анонимен

преди 4 дни

Това не само страх за рсм ,а голям страх за сърбия от където иднат и фашистите та Балканите

88

Анонимен

преди 4 дни

Много си печен срещу Мицкоски, но пред партиарха превиваше гръб...

87

Анонимен

преди 4 дни

И ТОЯ МНОО ОБИЧА ДА С Е ПРАИ НА ПАТРЕОТ. КАТО ДРУГИТЕ КОПЕЙКИ.

86

Анонимен

преди 4 дни

До 84 Радев е участник в една много стара руска игра на Балканите, която я играеше основно ВМРО у нас: руските наколенки от двете странни (тогава двете ВМРОта - това в България, и това в РСМ, играят една много елементарна игра: постоянно правят националистически провокации в родината си, и след това "съседското" ВМРО ги използва, за да настройва България и РСМ една срещу друга). Радев сега прави същото - съска се на другите, за да им "подава топката" на раздора.

85

Дядката

преди 4 дни

Майната им на македонските- те са с корави български глави , нямат оправянеНо Украйна да я приемат в ЕС е отвратително кошунство с жертвите на ВСВойна и България трябва веднага да напусне тоя профашистки европейски съюз ,ВЕДНАГА!

84

Анонимен

преди 4 дни

РУМБА, МИ И ТЕ КАТ ТЕБ РУСКИ КАВАЛИ БЕ!

83

IQ 3.14

преди 4 дни

До До iq 3.14ши3и, назад си с графика ли що ли? помоли учтиво за 50 коментара, а не ми се изфръгай да ти не звъни гладния реактор да ти обяснява кой съм

82

Анонимен

преди 4 дни

Румъния разбира се не са само бг племена а са и кумани и др. в течение на хиляда годни са влезли и татар и др. и са влияли на бг там. Че даже и бг се вижда че може да изчезне само за 40-50 г. та какво да кажем ако са бг живеят в друга държава. Така и в Македония са няколко поколения вече въспитавани в омраза към бг вече 100-150 г.

81

Анонимен

преди 4 дни

Това е най-големият страх на господарите на Радев, руските му господари от Кремъл. Това е най-големият страх на създателите на Македония на гърба на българските кости. Най-големият стран на московските империалисти е обособяването на народностите и самоопределението им. Радев, фалшив генерал и мутра.

80

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен Румъния е Македония 2 създадена като отделна държава за да не е България обединена и силна и да я ползват срещу България Русия и Австрия. И тя ни напада даже в 1913 а и в ПСВ се бие срещу бг. Българи срещу други българи, които са яничере.

79

До iq 3.14

преди 4 дни

Импотентен Отворко къФ беше ти,та даже е нужно и някой нещо да ти обяснява?Сиктиррр оттук!

78

Анонимен

преди 4 дни

Разглеждах стари документи, ясно се вижда преминаването от Кирилица към Латиница и към новия изкуствено създаден "румънски език" и се вижда как местното население, не могат да си служат с него и продължават да ползват Кирилица и български думи при писането или смесвайки ги или печатите и подписването на документите, продължава да е славянско. Четох и подробности за възстанията на местното население и боляри срещу новата "румънска" власт , как са потушени и доста други интересни неща.

77

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен Ами грешиш, унгарците са нападани и дори превземани от австрийците, Русия никога не им е сторила някакво зло на унгарците, че да имат проблем с Русия, даже напротив, произхода им на унгарците по официалната версия, е някъде от бившите северни територии на царска Русия и са с угро-фински думи в речника си.

76

Анонимен

преди 4 дни

нека Радо да не взема решения вместо украинците, Украйна е тяхната родина и те ще вземат решения какво ще правят. Нека Родо да не прави с чужда пита помен а да си оправи хората от президентството защото пишат обезпокоителни неща за тях.

75

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен , Стига фанариотизъм. Ама моля ти се, извади ми тези Омирови и други "източници" , кога точно са създадени, кога, искам точно и конкретно определение с доказателства, кога и как са създадени, даже не питам от кого, защото ги виждам, че и уж стари карти от минали векове показват и др., а там съвременните наименования на местата и по други неща се вижда, че това са едни измислени фалшификати; разбира се, създадени с определена цел!

74

IQ 3.14

преди 4 дни

До Анониментва, което ще кацне, инж балкански, са сръбски въртолети на жълтите павета. дано да е по скоро, прочие

73

Анонимен

преди 4 дни

Да си гледат работата, те имат зор, ние нямаме! Сами ще кацнат в някой прекрасен ден!

72

IQ 3.14

преди 4 дни

некой да обясни на тия дето пишат буквичките на зеления чорап, че докато използва "Страх" в ежедневната си риторика като държавен глава, за останалата част от света лудият шапкар е нищо повече от некв проруски ефрейтор

71

Анонимен

преди 4 дни

Румънския е сбор от гръцки латински и бг диалекти а пишат на латински. Гръцки попове са слагани от султана и те четат на гръцки но е труден писмения и затова латински та толкова с великия влашкия румънси и пр. измислени езици. Но северна Румъния са повече унгарци та те пишат на латиница и мразят кирилица и после влизат след ПСВ в Румъния. Толкова за Румъния една държава искуствена с цел да е база срещу Русия и бг и срещу Австрия