81

Анонимен

преди 4 дни

А бре тоя Наско много пита.Да не би лично да иска да думне Бойко?Той забелязал снайперистите,той раздуха,той иска да се намали охраната...има нещо гнило!

80

Анонимен

преди 4 дни

Никой си *** Борисов те изхвърли злоби

79

Анонимен

преди 4 дни

Това джудже генерал много голям разбирач ,айде на Украйна на франта

78

Анонимен

преди 4 дни

Атанасов няма да се пенсионира докато правнуците му не завършат университета

77

Анонимен

преди 4 дни

Пазят го, щото геюветe от ППДБ налитат да му цункат паламарката!

76

Анонимен

преди 4 дни

Аз се чудя как стои в НС без снайперистите си?

75

Молец

преди 4 дни

Защо не питаш, защо трета година пазят сладурчето Киро Парапетов ? Защо криете кой е карал колата на НСО? Кой уби човека?Молец вреден!

74

Анонимен

преди 4 дни

Гномът доведе до понижаване на резултатите на подмяната, с тази любов към Лойко още повече ги задълбава.

73

Minuva42

преди 4 дни

Това му е най-големия проблем на Атанасов... ***!

72

фото Папакочев

преди 4 дни

Гледам снимката и се смея на глас...Рада Длъбоката....академика по сапуни и Гнома...мрънкотят е се сополяват пред мисирките...ХА+ХАХААААА,,,,Малко ми приличат на героите от "Тримата ***"-на Доньо Донев.

71

ха-ха-хи

преди 4 дни

Ники няма да пътува...Гнома няма да е председател на НС...Кокорчо няма да е финансов министър...а Про100Киро ще продължи да мачка ПАРАПЕТА изодзади....баджанака ще подсмърча нейде извън Парламента....

70

хаха

преди 4 дни

и защо точно на теб трябва да се казва бе непораснал :)

69

Ганди

преди 4 дни

Танасе защо те е яд , че пазят Бойко ,а тебе не? Просто ти си господин никой и нищо не зависи от теб ,нема да се плашиш , такава ми ЖЕ тур ка като тебе не представлява интерес за никого,споко и продължавай да си мишку ваш

68

?!?

преди 4 дни

Защо тоя дребния се интересува през медиите за охраната на Борисов? Да не иска да си мерят охраната на кой му е по голяма. И сега завижда на Борисов. На недораслите все им се иска да са с малко отгоре и това му е поведението в тоя случай.

67

Анонимен

преди 4 дни

Този Атанасов само с интриги се занимава- каква е добавената му стойност в политиката?! От какво разбира точно?! Много досаден.

66

аха

преди 4 дни

ППДБ останаха много жалка дружинка. Сбирщайн от жужета, геюве, психари, патологични лъжци, безродни *** и хора от чужди служби. А, и Настивмир. Ама него го прееваха нещо напоследък.

65

Анонимен

преди 4 дни

Аз мисля , че ГешеФта има поглед в/у тази заплаха , нека да се изкаже !

64

Анонимен

преди 4 дни

''Що има толкова охрана ". Явно ще си сменя адресът !

63

Анонимен

преди 4 дни

И какво ще направиш Денков по въпроса? Нищо. Ще си мънкаш под носа както винаги. Браво та Главчев. Напълно разумно решение да ви отсвири. Безполезно чешене на езика пред лакеи и некадърници като теб чиято цел е само да си подхранват брътвежа че някой им маха пионките от службите. Главчев е премиер заради вас. Носете си последствията с достойнство! Жалката ви коалиция умира и с всички следващи избори ще сте с по-малко присъствие в НС или най-добре никакво. Canyнисвaйте кънките и да ви няма!

62

анонимен

преди 4 дни

Да си генерал в царска България трябва да си висок, строен, умен, честен и да си готов да се жертваш за народа. После нещо се обърка - вижда се.