25

До 26

преди 4 дни

Връзката е тази, да подарим помощите на укрофашсгите. Защо иначе посланикът на САЩ ги привика онзи ден?!

24

Анонимен

преди 4 дни

Не виждам връзка между заглавието и съдържанието на статията. Какво общо има Украйна с помощите за земеделските неволи в ЕС?

23

ЧУКЧА до 23

преди 5 дни

Брат , знам че Чукча не читател , Чукча е Писател .Прочети новината - помощта е за България , а не за Украйна .

22

вие си ги избрахте

преди 5 дни

настоявам над лимита желаещите вадят от джоба си и нареждат превода. Ше има бой с лопатата по чукондурите даващи на украйна за сметка на българските нерешени проблеми! народният съд, ще си мечтаят да стигнат до него, на място в центъра

21

Анонимен

преди 5 дни

До 11. Цитат: /Европа ще стане като СССР,само че с бели ръкавици.Нов комунизъм, ама само за богоизбрани./ Е как така, защо бяха 45 стигат, защо преходът 35 + години затри всичко работещо. Бг избяга от СССР за по добро, а не пак от същото, само че с име ЕС.

20

Анонимен

преди 5 дни

Издирва се българската Тиква! Покри се!-:)

19

Анонимен

преди 5 дни

Статийката е нагледен пример за това, как се пише за нещо, за което "журналистът" няма абсолютно никаква представа и изобщо не знае за какво иде реч! Голяма попара се е получила.

18

Кило

преди 5 дни

Хора , не четете само заглавието , прединда коментирате !

17

Да знаете

преди 5 дни

В тоз форум има укри , детонбягат от фронта , но се подвизават в интернет пространството , като борци за свобода и демокрация хахахахахахахах

16

Анонимен

преди 5 дни

Гай-добре ще е изобщо да се забрани вноса от Украйна. Продукцията и без това не отговаря на европейските изисквания.

15

Анонимен

преди 5 дни

До Сега - Сега, първо чети и тогава пиши. Човекът има предвид загубите най-общо в селското стопанство, земеделието. Подпомагане на тях, не на Украйна. Ама, нали свикнахме, че само на зелника се помага.

14

До сега този

преди 5 дни

Да тръгва за украйна. Брато нищо не си разбрал . Но не е твоя вина журналистутките не могат или не искат да пишат. Тук става дума за лимита на помоща , които получават европейските фермери , заради , политиката , на ЕС спрямо облекченията за украйна , която не спазва европейските норми и заради това стоката и е в пъти по- евтина и по- некачествена , но все пак се толерира

13

До кога

преди 5 дни

По села и градове хората още мизерстват след наводненията 2023г.А украйнските нацисти спят в 5 * хотели.Каква държава сме и кой е този Тахов?!

12

Сега

преди 5 дни

Този да тръгва за Украйна....

11

Христо

преди 5 дни

Европа ще стане като СССР,само че с бели ръкавици.Нов комунизъм, ама само за богоизбрани.

10

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен 8. Че тебе кога са та питали за каквото и да било ?

9

Анонимен

преди 5 дни

Айде, Тахов, давай си цялата заплата на Украйна и отивай да се биеш на фронта за Украйна...............няма да липсваш на никого в България!!!

8

Анонимен

преди 5 дни

Не съм делегирал право на тоя тъ@@пак Тахов да говори от мое име!!!

7

???

преди 5 дни

И защо да даваме оръжия и пари на един зелен наркоман Зеленски и хунтата му - фашисти????

6

Анонимен

преди 5 дни

Настояваме ,Всякаква " помощ" за Украйна да се Преустанови! Никой,не е Задължен с Нищо на Украйна! Тя сама избра " пътя" на Див Капитализъм след Излизането си от състава на СССР! Взеха големите пари от Американците една малка част Украинци.И сега да ги " спасяваме"? Не! Да се Оправят!!!