14

...

преди 4 дни

еми с глобалното затопляне тези неща ще станат по скоро нещо като ежедневие отколкото да се считат както досега за рядкост!!!

13

Анонимен

преди 5 дни

То пожари, войни, вулкани, засяване на облаци, всичко замърсява, но земята има едно прекрасно качество, бързо се очиства и възстановява равновесието, а и празно място не остава, то веднага се заема от същия или друг вид. Велика е земята, силата на благородната природа не позволява загуба на равновесие както при хора, животни, растения, така и при климат.

12

Анонимен

преди 5 дни

Toва не са естествени пожари,а пожари направени от имигранти вероятно. Със сигурност не са естествени!

11

До Анонимен 10

преди 5 дни

така де така, но пък февруари месец таз година 16 поредни дни беха 24 градуса по, целзий! айде остави това ми цъфнаха сливите и после измръзнаха и поради "липсата" на глобално затопляне сега, пак, нема да има сливова ракия!!! еееее!!!

10

Анонимен

преди 5 дни

До ... 8. Кой пък ти каза, че нема ? То се види и с просто очо. Само дето до края на май ходихме с шубите, но това е друга тема.

9

СОЦИАЛНИ ПАРИ

преди 5 дни

ЗА РАЖДАЕМОСТ САМО ДО 3-то ДЕТЕ НА ЕДНА МАЙКА

8

...

преди 5 дни

значи няма как! според "разбирачите няма глобално затопляне не е имало и няма и да има! всичко е за да те накарат да плащаш по-скъп бензин! това го казва всеки "разбирач" на конспиративната теория, че глобално затопляне не имало няма и няма и да има! Но едно е ясно глобалното затопляне тепърва предстои да ни разкатае! реално горките пожари и градушките са едва началото! спокойно "разбирачи" тези неща вече стават традиционни! Докато до преди 30-40г такива неща бяха просто случайност!!!

7

Анонимен

преди 5 дни

Повечето са палежи

6

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен 4. Ползваш ли какъвто и да било транспорт ?

5

Анонимен

преди 5 дни

Само като прочета глобалното затопляне, причинено от човешката дейност и ми става ясно че тук става въпрос за екоталибанска секта бълвоч, изпълнена с лъжи и манипулации.

4

Анонимен

преди 5 дни

Абе важното е хората от петролния бизнес да правим пари. Какво ви интересува друго, какво още 100 години ли ще живеете?

3

karma

преди 5 дни

Udvoilisa se Sura mi Qnko samouraï konspiratcii i poburkvate horata

2

Христо Христов

преди 5 дни

Споко! У нас като изгорят горите, ЕС ще прати експерти да оценят щетите!

1

Анонимен

преди 5 дни

Верно ли е таз причинта ? ами да спрем чуешката дейност тогази. Се приказвате...приказвате...ква била причинта и не я спирате вредната чуешка дейност. Давайте да са спираме отсейде.