28

Анонимен

преди 5 дни

Каквото и правителство да е! За нас гражданите има значение дали правителството ще е на Борисов и Пеевски-- братята Магнитски или не!

27

Тиквата лъже

преди 5 дни

Защо мълчеше, когато Борисов събори един престижен работещ кабинет?? Защото ти кихнаха от Гербб ли? И се сети, чак сега!

26

Анонимен

преди 5 дни

Защо мълчеше, когато Блоеисов събоеи един престижен и работещ кабинет?? А си тръгнал сега да приказваш, защото Буци ти кихна ли?

25

Анонимен

преди 5 дни

прехвърля комплексите си върху нас, защото се чувства непълноценен, ние нямаме тези проблеми, пътуваме си из Европа и се връщаме в България, защото по-скъпо от Родината няма

24

Анонимен

преди 5 дни

Мръсни продажницииииии , и ти кариеристино долен , партньорите е най-вече този от САЩ искат да съдерат трилиони дългове от нас , дългове натрупани от правителствата им за да могат освинените им поданици да лочат по обилно и да грухтят по-доволно , докато и тях ги дерат самоче с упойка охолен живот . Само САЩ имат над 35 трилиона дългове които смятат и от наш гръб да съдерат , от това което са страните на подвасалното им ЕС сумата се изчислява на над 9 трилиона от съсипването на икономиката и и и

23

Вьзмутен

преди 5 дни

Всички бивши хрантутници - ненаправили нищо за бьлгарите - се надпреварват да ни убеждават , че трябеа да има правителство - нищо , че -80% не са гласували и няма подкрепаСлужебен на - герб /дпс има и сегаТака ,че правителство има -макар неизбрано от никого

22

Анонимен

преди 5 дни

Да ти имам загриженоста за това какъв партньор сме , се сте такава смет .

21

Анонимен

преди 5 дни

Като " Евродепутат" другарю Калфин.Често " боравиш" повече с цифри,от колкото Политически да си кажеш мнението! Същото нещо прави и другарят Борисов! Питайки го журналистите,ще има ли Негово " правителство". Той започна да говори Пак за " ПАРИ"?! Това ли сте политиците днес? Пари,пари и пак Пари! Българина не го интересуват парите! Българина вече иска Нови партии и " пенсиониране" на старите!! Българина Не подкрепя вече стари" политици"!!!

20

Анонимен

преди 5 дни

до 14, на кого трябва да сме надежден партньор, на Франция, с която при всички войни сме били врагове, ето приехме предложението на Макрон за Македония, свалихме ветото, а той го прередактира и изхвърли искането ни за забрана на македонския език и история, ами изказването на Меркел че изобщо нямали намерение да спазват минските споразумения, а това има давало време за подготовка на украйна за война с Русия, а Германия и Франция бяха гаранти за спазването на тези споразумения - гаранция Франция

19

Анонимен

преди 5 дни

Калфин, ти какво предпочиташ? Да ни управлява Бойко, Кирчо, Корни? По-добре без правителство. Поне няма кой да ни прати на война така.

18

Олимпий Панов

преди 5 дни

Къф партньор си ти бе?Роб и изпълнител на чужди заповеди!

17

Рендето

преди 5 дни

Калфин, решението на проблема е много лесен - Докарваме си един Сенатор в отставка от Демократичната Партия на Щатите, по възможност афро-американец с ЛГТБ ориентация, назначаваме го на поста Пожизнен Губернатор на Бг и готово, проблема с Изборите е решен!!!!! А, и да не пропусна, въвеждаме Долара, май....та му на Еврото. -)))))

16

Анонимен

преди 5 дни

Айде стига глупости, Белгия колко време не можа да си състави кабинет? Не изборите са проблема, а 240 тикви в парламента + калинките по мнистерските постове.

15

Христо Христов

преди 5 дни

До До 4/9 "За нормалните хора Русия е агресор," - КОЙ ти каза, че си "нормален" бе, про'с'так неграмотен?

14

Анонимен

преди 5 дни

До Афро Руснак..А според теб , ''надежден'' партньор ли сме ???

13

Христо Христов

преди 5 дни

До Анонимен/13 "т. е. , най-образованите в Бг , не само в политиката са от ДПС и БСП" - но Калфин не е ни от ДПС, ни от БСП. Факт. ПП. Инак да, образованите бяха от БКП.

12

Христо Христов

преди 5 дни

До Много правилно!/3 "Но понеже у нас отговорност никой, никога не е виждал сред управляващите" - а как е в ЕС, как е?

11

Анонимен

преди 5 дни

Калфин е образован и последователен , т. е. , най-образованите в Бг , не само в политиката са от ДПС и БСП ... , всичко останало е продажен ШКАРТ !

10

Анонимен

преди 5 дни

До До 4..То нали НАТО /САЩ/ , въобще не са агресори , или му викат ''ПРИСЪСТВИЕ'' вече , и войните / операциите/ им били ''ХУМАННИ'' . Така ли ?После , защо Зеленски не изпълнява ДОГОВОРИТЕ от 2014г., които е подписвал с Русия , за НЕ РАЗШИРЯВАНЕ НА НАТО НА ИЗТОК ???Какво прави НАТО в Йемен , там са убити от НАТО , над 380 000 мирни жители ,.. или това не се брои ,.... А ?

9

СУФ

преди 5 дни

Не може да има правителство, ако не е в състояние да ми осигури 1 милион безвъзмездно финансиране. Ако ще през стъкло да го осигуряват за повече прозрачност.