66

Анонимен

преди 3 дни

Защо още не е включен към системата. И последно като проверявахте имаше ли похлупак ядреният самовар.

65

115

преди 5 дни

За това ядрено гориво на уестинг......, някъде пишеше че е отказано от друга държава, защо, и какво е, всеки сам да си прецени, но бг инджинерите, са го взели.Сигурно поради интереси. Въпроса е, че явно бг ядрената енергетика е чела различен учебник, от този на отказалата го страна това ядрено гориво.Освободихме се от едните, за да ни яздят другите. Първо ни командваха от Русия, сега от Европа, Краварите, и малко от изток.

64

Ах Каква Стана Тя

преди 5 дни

тощу-що Директорът на АЕЦ-а призна в Ефир! обаче, попита, защо като толкова хора знаели, само Професорът - Говорел и каква му е Целта?! т.е. Ви Лъжеме и си Траеме, лошите са тези - дето Говорят и защитават Интереса на Народа с Речта си!!

63

Анонимен

преди 5 дни

има си крушка опашка

62

Анонимен

преди 5 дни

Друг път при други ремонти такава информация не се е появявала. Сега защо се е появила?

61

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен 45А ПЕРКИТЕ И ВОЛТАИЦИТЕ ГИ МОНТИРАШ В ПОЛЕТО И СЕДИШ. НАЕМАШ 2 ПЪДАРЯ НА МИНИМАЛНА ДА ГИ ВАРДЯТ И ТОВА Е.И ако няма вятър или замръзнат перките им духаш, а след градушка смиташ счупените фотоволтаици, чоплиш си носа и си светиш със свещ. Иначе в пещерата ще е завет. Само мамутите нещо са кът и няма какво да се яде ако не се произвежда!

60

коментар

преди 5 дни

Лъжат те най-нагло българино! Това изтичане, дето го нямало се случва изненадващо бързо след като заредиха блок от Козлодуй с краварско ядрено гориво. Но да допуснем, че е така, че няма изтичане, проблем има и той се нарича бъдещо съхранение на отработено ядрено гориво. Защото заспалий народе някога Русия си прибираше ненужното вече гориво у тях. От тук нататък няма да е така, то остава тук на наша територия!

59

Анонимен

преди 5 дни

Нищо му нема на АЕЦ, стига глупости и паника. Ако имаше, ЕС щяха да писнат яко. Айде малко мисъл.

58

Анонимен

преди 5 дни

Откакто решиха да сменят горивото има непрекъснати ремонти на двата блока и работят на половин мощност. Само от намалялага работа сме на загуба със стотици милиони. Путин бълха го е ухапала,че няма да му купуваме горивото. За нас обаче с тези пари една магистрала правехме. Да благодарим на ПП,ДПС и Герб. Пак да си гласувате за тях и да чакате светло бъдеще

57

Анонимен

преди 5 дни

А ясно що рибата избега и чайките, и те бегат на сушата.:)):)):))

56

Анонимен

преди 5 дни

То и отработеното гориво дето ще трябва вече да си го складираме на наша територия не е отровно ако го питате тоя. Даже може да си наторяваме пшеницата с него,за да добиваме рекордни количества

55

Анонимен

преди 5 дни

Купихте ли си йод?

54

вие си ги избрахте

преди 5 дни

ако почнат по чести аварии, нали се сещате зашо?

53

Анонимен

преди 5 дни

УЕСТИНГХАУС НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЯДРЕНАТА БЕЗОПАСНОСТ. АКО БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЖЕЛАЕ ПРЕДЛАГАМЕ УПРАВЛЯВАЩ ЕКИП С ДЪЛГОСРОЧЕН ДОГОВОР НА ЦЕНА 1,44 МЛРД ДОЛАРА НА ГОДИНА ИЛИ САМО ПО 33 СТОТИНКИ НА КВЧ , ЗА 35 ГОДИНИ ИЛИ ДО СЛЕДВАЩИЯ ВЗРИВ...

52

до 40

преди 5 дни

"""""""Е ток от турски АЕЦ, нема страшно.:))""""""" --------- Турският АЕЦ "Аккую" и той шъ е Руски, както и Газта от Турция е..... Руска!!!! Каква ирония.... -)))))))

51

Ку-Ку

преди 5 дни

Абе Петър Курумбашев и Нидал Алгафари не го ли "гръмнаха" още през 22 декември 1991?

50

Анонимен

преди 5 дни

Докарваме американски специалисти и изолираме не кадърните руснаци!

49

Re: до Рендето

преди 5 дни

""Кво прайм? Закриваме съветската АЕЦ???""" -------- Първият вариант: Докарваме украински Ядрени Специалисти роботещи и обслужващи АЕЦ, преди Зеленчука да ги е утилизирал в тор! Вторият: Спираме АЕЦ и минаваме на Свещи и Газови Лалпи!!!

48

ФОКУС

преди 5 дни

НА ОСТРОВ ПЕРСИН ИЗПЛУВА ЧЕТИРИКРАК ДВОЙНО ДИШАЩ СОМ...

47

Анонимен

преди 5 дни

То няма и замърсяване по нашето черноморие според министри, ама фактите сочат друго.