13

Анонимен

преди 5 дни

турското културно наследство

12

Зависи

преди 5 дни

Ако евентуалният младоженец е на 60 и повече годиини, тогава 45-годишната ще му е лика-прилика. Но е възможно по пътя тя да им е казала, че нейната рода ще иска за нея поне 5 хилки, а похитителите са отговорили, че за стока втора употреба повече от 500 лв не дават. И като не са успели да се спазарят, върнали са я обратно. Защо странични лица се намесват в културните традиции на някои наши сънародници?

11

Друг вариант

преди 5 дни

Ако пък Д.Б. е на 37 години,тогава сигурно тя е избрала 45-годишната да бъде втора съпруга. Няма да й бъде сериозна конкуренция. 46-годишният А.Б. е тръгнал по акъла на своята първа жена,но по пътя е разбрал, че отвлечената мома всъщност е почти негова връстница и се е отказал.При това, кавалерски е върнал жената там, откъдето са я отвлекли.Въпросът е дали Д.Б. е получила възпитателен шамар, за да не си позволява друг път да подвежда мъжа си? Значи някое НПО трябва да се самосезира,заради шамара

10

Анонимен

преди 5 дни

Сигурно са я отвлекли, после са установили, че са отвлекли неправилната жена и са я върнали..

9

Анонимен

преди 5 дни

Джипси кингс

8

Уточнете

преди 5 дни

Жената похитителка на 47 или на 37 г. е? Защото, ако е 47-годишна, може да не е съгласна нейният 46-годишен съпруг да се сдобие с по-млада втора съпруга на 45 г. След като са представени само с инициали, историята придобива екзотичен нюанс.

7

Ами

преди 5 дни

До Анонимен 4 Културна особеност на етноса, кражба на булка и не само!

6

Галин

преди 5 дни

Сигурно са я нагласили :)

5

Експертно мнение

преди 5 дни

Може да са тръгнали с цел да набавят булка за някого от родата. Отвлекли са я, но по пътя са разбрали, че срокът й на годност е понапреднал и са се отказали да водят точно нея у маалата.

4

Анонимен

преди 5 дни

А защо са я отвлекли :)))

3

Анонимен

преди 5 дни

Не е хубаво това. Днес ще отвлекат жена, утре ще отвлекат жена, и накрая ще почнат да пушат цигари.

2

Анонимен

преди 5 дни

Няма имена, само инициали. Явно са с BMW-та

1

Анонимен

преди 5 дни

Върви, че разбери!