68

Анонимен

преди 4 дни

До Мария,к.69 Стрино Червенушке, научи се да пишеш като хората! За теб няма запетаи, тирета, нито правило кога се пише й, Схемаджия няма в края си двойно и.Защо в мн.ч. написа схемаджйи, пък и с й пред и ! Защо два пъти повтори точка? Точката я остави за Нинова - да си я залепи отзад!

67

Анонимен

преди 4 дни

Г-жа Христова го дава скромно.Забравила е да каже, че от БСП се надяват на следващите избори да си повишат резултата. Обратно, при това разделение в БСП на привърженици и противници на стрина Ниновица има вероятност част от червените да гласуват за ПП - зер Про100 Киро е приятел на стринката, а другите, противниците на Корни- за Дедо Бойко. Червената партия няма да остане единна, по-скоро ще се разцепи, защото тази от дунавските села си е заплюла поста и ще си държи на него.

66

Анонимен

преди 5 дни

Пожелавам на тези, които обявиха чичо Тиквичка за мутра, да им се падне Гуцанов за министър-председател. Тогава ще изпитат лично що е то истинска мутра и ***, и мошеник, и шмекер, и нагъл непукист, и кво ли не.

65

Мария

преди 5 дни

А бе ей схемаджйи народа ви е подредил както трябва.Точка! Изпълнявате! Точка!Мошеници!

64

Анонимен

преди 5 дни

Добре, ама Вигенин е приятел със всички председатели, това как стана, нямам обяснение

63

Анонимен

преди 5 дни

Два пътя и двата леви. По който и път да се тръгне, никъде няма да ви изведе. Научете ги тез работи.

62

...

преди 5 дни

епа както е казано на есен с песен! новите избори предстоят!!!!

61

Кръчматъ

преди 5 дни

Абе както и да я въртим, все до Кекса стигаме, тоест, едните кексят, а другите са накексени!

60

Те и Възраждане !?

преди 5 дни

Вече 4 г. ГЕРБ-СДС не управлява, а все се оправдават с тях! Нима мислите, че българите са толкова заблудени, че не са в състояние да видят ясно кой донесе хаоса в България от 2021 г. насам!? Отговорът е ясен, това са тези, които не са партии, а социални проекти не особено способни хора!

59

Анонимен

преди 5 дни

НЕ се плашим от избори.... е да над 80 млн лв. за едни избори,но ние сме богата държава...харчете вашта .... после няма по 10 млн за коледни или великденски надбавки за пенсинери и за много други неща

58

Анонимен

преди 5 дни

И двата им пътя водят към 3-те %-та

57

Какво следва

преди 5 дни

До Христо Христов: Добре, ти считаш, че не трябва да се направи експертно правителство. А какво да бъде тогава? Предложи нещо, за да видим дали то е по-добър избор. А политиката е практика на възможното. Понякога се налага да се избере не найдоброто, а най-малкото зло. Е, предоложи да видим.

56

Христо Христов

преди 5 дни

До Анонимен/52 "Обещахте лустрация, но не я направихте. Затова народа на всяко гласуване лустрира все повече и повече." - КОЙ е обещавал лустрация? Единствено д-р Петър Дертлиев искаше лустрация на партийните секретари, но сДС на атлантиците Соломон Паси и Александър Йорданов го бламира и подкрепи Андрей Луканов. Факт.

55

Христо Христов

преди 5 дни

"... от правителство на малцинството, през експертно правителство, и това, което вашите колеги от "Възраждане" обявиха - ясно изразена анти ГЕРБ - ДПС коалиция." - правителство на малцинството няма как да стане. Отделно, това значи игнориране на гласовете на мнозинството гласували, както става в някои (ЕС) диктатури. Експертно правителство имахме при Беров - най-голямото крадене след 1990 година, подкрепено от ДПС и БСП - демек тия същите ПАК се готвят да крадат. А Възраждане и ИТН с ПП е ного.

54

Не е ли ясно?

преди 5 дни

До И СТАНИШЕВ ГО КАЗА..: Станишев е плазмодий първо качество. Щом е казал, че без ГЕРБ не може, значи е точно обратното.

53

Анонимен

преди 5 дни

Зафиров е сериозен председател - тежи си на мястото

52

НИЕ ОТ НАРОДА;

преди 5 дни

Като нема лустрация ОТГОРЕ--- НИЕ ЩЕ Я ПРАВИМЕ ВЕЧЕ ОТДОЛУ.....ХАХАХАААА...../...ЧРЕЗ РЕДОВНИ ИЗБОРИ/

51

И СТАНИШЕВ ГО КАЗА..

преди 5 дни

БЕЗ ГЕРБ И ДПС---ПРАВИТЕЛСТВО МОЖЕ ДА ИМА, САМО В МОКРИТЕ СЪНИЩА НА КОМУНИСТИ, РУСОФИЛИ И ЛЕВИЧАРИ....ХАХАХАААА ЗАБРАВЕТЕ ТАЯ СХЕМА---ТАКЪВ ВАРИАНТ НЕМА!!!

50

Анонимен

преди 5 дни

Обещахте лустрация, но не я направихте. Затова народа на всяко гласуване лустрира все повече и повече.

49

Анонимен

преди 5 дни

До Реалист: Имаш предвид, че пътя към пропастта е за БСП-то.