8

Анонимен

преди 5 дни

Ембро Федерер.

7

Анонимен

преди 5 дни

Прав е Гришо. Със сравнението идват и чуждите очаквания, а те са последвани от омраза, че не си оправдал чуждите очаквания.

6

Анонимен

преди 5 дни

Асковски *** с тениска по него,шортички и шапка обърната на обратно все едно,че е в 5-ти клас.

5

Лъжец

преди 5 дни

Недей да лъжеш, харесва ти да те сравняват с някой, защото копирал го, след това ти дадоха тенисисти прякор Жиголо и Алфонс,така и останал Алфонс,заради любовта със сирена, хубавицата Кинг Конг.След олимпийски игри в Рио, всички от Българската делегация бяха в шок,минава и не говори, голяма ЗВиЗДА,само първи кръг и ауфидерзейн.,За България никога не си играл, мозък не можеш да копираш.

4

Анонимен

преди 5 дни

Никой не му пречи на Гришо. Той си играе тениса, някога печели, по-рядко губи и си стои сред най-добрите тенисисти в света. Това, че някой проектира собсвените си очаквания върху Гришо, си е негов проблем, а не на Гришо.

3

Анонимен

преди 5 дни

Нека Григор да бъде пример за повече млади хора,как с много труд и амбиция можеш да стигнеш далеч.Не всички могат да са първи,а в този спорт и 30 място е успех.На плюещите ще кажа само:Съжалявам ви.

2

Анонимен

преди 5 дни

Когато беше млад го чакаха да узрее, а сега вече е презрял и не е млад.Като млад му пречеха Надал и Федерер, а сега му пречат Алкарас и Синер.

1

Зозо

преди 5 дни

Най-му приляга прякорът Дpишo. Г-н Втори кръг. Най - много отпадания на втори кръг от кокто се играе тенис :))))))))))))))))))))))))))))))))))))