26

Анонимен

преди 5 дни

След като е пречистена вода, защо има/е имало наличие на замърсяване?

25

85560

преди 5 дни

Скъсала се тръба на Албена, ама на 5 юни! Имало замърсяване само на Централния плаж на Кранево, ама на 25 юни?! Абе вие нормални ли сте, това да не е акварим, за 20 дни това замърсяване трябва да се е преместило до Истанбул!

24

Непозната

преди 5 дни

Както винаги, страх от прогонване на туристите преди всичко. Учудвам се, че въобще съобщиха за това замърсяване.

23

Повиквателна за мола

преди 5 дни

На този " доцент" някой вярва ли му все още?

22

Jonsy

преди 5 дни

Айде щом е така идете да поплувате, Кунчев, Милошев, онзи на регионалното министерство, идете на Кранево полувайте във водата да покажете. *** за пари жертват здравето на хората!А сега не е разгара на сезона, като дойде и пречиствателната станция не може да поеме всичко, ще плуват еднометрови кефали на плажа на Кранево!

21

Анонимен

преди 5 дни

А кога пак ще има? За един приятел питам?

20

Ще му....

преди 5 дни

...повярвам само ако детето му по цял ден, цяло лято се кисне там.... Иначе то стана като с ваксините за ковид, нещо американският съд се изказа по въпросът, а този дори не се извини за лъжите!!!!

19

Народа

преди 5 дни

Да те черпя една чаша морска вода?

18

Анонимен

преди 5 дни

Тоя е абсолютна истина, обърната наопаки!

17

Анонимен

преди 5 дни

верваме, като за ковида...

16

Анонимен

преди 5 дни

Световно известно е, българските гoвннa са стерилни.

15

Кунчо

преди 5 дни

А ковид отровите са тествани и безопасни.... хи хи хи

14

Анонимен

преди 5 дни

Пак ли този потисник и предател веее? Хайде една новина как внезапно е предал Богудух, че да не трябва да му гледаме повече наглата и подкупна физиономия. Тези и 10 години щяха да ни работят затворници с КППта, като няма народ да ги помете, така ще е

13

Олимпий Панов

преди 5 дни

Звучи като име на новоиспечен рапър от Сащ с корени от Пакистан"Ешерихия Коли"

12

ААА

преди 5 дни

Всички с разстойство по морето да бъдат осъдени са фалшиви новини!!! Как ще ми ходят на морето и ще хващат разтройство като всеки знае, че там е толкова чисто, че напрактика е невъзможно. Според мен това е атака от гърците защото при тях е мръсно и гадно и никой не иска там.

11

Анонимен

преди 5 дни

Пусни малко ешерихия коли у Съни бийч :)))

10

Хотелиер

преди 5 дни

Българите са големи наглеци и мрънкала. Хем реват, че им било скъпо, хем пък че имало Lajna. Ами като искат да няма Lajna, да хващат самолета и да ходят другаде. Ние тук им правим шкембе-чорбс, пържим им цаца, аз всеки ден ходя до борсата за бира, бензин харча и в жегата пътувам. Всичко има в ресторанта. Да си седят в ресторанта, като не щат Lajna, що ходят на плажа? Могат да си платят шезлонга и чадъра, пък да не стоят там. Аз няма да ги вържа, я? Да дойдат в кръчмата!

9

Анонимен

преди 5 дни

Който няма акъл в главата си да пробва има ли няма ли бактерияще видим.. после да не се сърди.. от опит Ви казвам няма оттърване..

8

Анонимен

преди 5 дни

СПОКОЙНО БЕ ЕШЕРИХИЯ КОЛИ У КРАНЕВО НЕМА. Е ИМА ХЕЛИОБАКТЕР ПИЛОРИ,АМА ТОЙ ЩЕ ВИ ДОКАРА САМО ЯЗВА И РАК НА СТОМАХА И ЧЕРВАТА!!...

7

Анонимен

преди 5 дни

всеки ден трябват проби в района и моментално да се започне отстраняването на аварията за сметка на отговорните лица. всико останало са само празни приказки и разтягане ан локуми