6

Анонимен

преди 5 дни

Толкова глупости на едно място... Авторът си няма и на идея от трениране.

5

До 2

преди 5 дни

Абе и от миризмата на софиянци не се трае, ама те си мислят, че тяхната пот мирише по-малко от тази на хората от останалата част на България, просто защото са софиянци. Даже ако искате да не миришете изобщо, просто се преселете да живеете в София!

4

фитнес

преди 6 дни

Препоръчвам също така, на начинаещите тинейджъри да се снабдят с аршин (шивашки метър) и периодично измерват обиколките на някои мускулни групи и части на тялото си. Обиколки стегнат и отпуснат бицепс, китка, на лакътя, глезен, прасец, над коляното, най-горе бедрото, обиколка врат, раменна обиколка, гръдна обиколка, талия, ханш. Също и теглото си съблечени, само по бельо. След някое време мерите отново. И това действа доста надъхващо, когато се види резултата от тренировките.

3

фитнес

преди 6 дни

При всички случаи първо се тренират големите мускулни групи (примерно гърди или гръб), а след това малките мускулни групи (бицепс, трицепс, трапец, корем). Най-добре е да се опита с две мускулни групи, една голяма и една малка. Ако има още време след тази тренировка, може да се направят по 2-3 серии с по едно упражнение за една или две изоставащи мускулни групи. А кои са ви изоставащи, сами ще разберете като се огледате в огледалото, съблечени по боксерки. Също може да мерите обиколките на тялот

2

Анонимен

преди 6 дни

Каквото и да тренирате, КЪПЕТЕ СЕ. От миризмата на провинциaлистите не се трае вече.

1

най-добре е

преди 6 дни

Задните мускулни групи, бедрени и седалищни.