202

Анонимен

преди 4 дни

рут и роберт не знам какви си, а иначе колева и гергова . пълни нещастнички. Не няма да имате повече публика на плейбек

201

Анонимен

преди 4 дни

https://youtube/watch?v=-XPXGkd4X5s , а ако и изключат плейбека като на анелия, само декламация , един напев не изпя

200

Анонимен

преди 4 дни

ЛГБТИ са същите като тези от ДПС.Все се борят за(права) и свободи за да си развяват сЛободията.Гнус ме е от такива като набедените за певици Мила и безкрупулната и майка.Да емигрират ЛГБТИ като тук не могат да парадират ненормалността си там където ги приемат.Няма да липсват.Видях снимки от пошлото им събитие.То само промити мозъци, дрогирани непотребници.Не мога да подкрепям такива.И това няма нищо общо със сексуалната им ориентация а гнусотията с която я натрапват.Не приемам извинението и.

199

Русия

преди 4 дни

Анадолците на Посолството

198

Ами

преди 5 дни

Като няма с Какво друго да впечатли - това е измислила нещастницата!

197

Хейт

преди 5 дни

Все повече тия природни грешки ги мразя безплатно

196

Иван

преди 5 дни

Истината е, че не захвърля демонстративно флага, а оставя роклята си на земята. Няма драма. Но разбира се, патриотарите трябва да се покажат.

195

Анонимен

преди 5 дни

До Сата НАТОти съвсем се показа що за стока си.

194

Абе

преди 5 дни

*******ска им работа,тия са си такива.Файда от тях йок.

193

Анонимен

преди 5 дни

В началото на прехода българките тръгнаха да се онождатт с всеки пропаднал западняк, за да преуспеели. Колко са щастливи в това да отглеждат дета на родители-извратеняци от чужда некултурна среда и колко им е смислен живота е ясно. Няколкото свестни чужденци които стават за съпрузи и бащи са само изключението.

192

Анонимен

преди 5 дни

Разврата унищоже културата на запада, доколкото я е имало де, сега западът унищожава с разврат и България. Пропагандирането на всякакви сексуални промискуитети води до пълно безсрамие сред обществото. Не е въпросът до конкретната сексуална ориентация на отделния човек а до пропагандата на тотален разврат. Кой от участниците на подобни мероприятия, където се проповядва пълен хаос в интимната сфера жгивее живота си смислено и щастливо с любов. Никой. Трупат бройки и похождения, трипер и сифилис...

191

Анонимен

преди 5 дни

Съд и в сливенския. Там ще събличат и обличат.

190

Анонимен

преди 5 дни

Поредната гн**ида, взела тлъсто хонорарче от НПОтата, с което да си прекара царски лятото. За нея няма значение, че за целта трябва да поругае родината си. Надмина и Рут Колева тая глупаво ухилена над*упена евтина ко*била.

189

Хитлер

преди 5 дни

Заслужава да бъде разтреляна

188

Кокала

преди 5 дни

Няма значение каква е,а какво прави с националният флаг....Ако е в произволно избрана съседна страна изобщо няма да я бавят... наклонностите нямат значение.

187

Анонимен

преди 5 дни

Не ни занимавайте с тази откачалка. Пфуй!

186

Сата НАТО

преди 5 дни

Вие съвсем оглупехте. Това не е знаме, а рокля, пола, боди или каквоо и да е там, но не е знаме. Айде фашистки напъни вече...

185

Анонимен

преди 5 дни

По голяма анти-реклама едвали има , да се сърдят на себе си . Като цяло са едно голямо фрийк шоу ако не беше може би щяха да имат по голямо разбиране , уви..

184

Анонимен

преди 5 дни

Каквото и да пише , то се вижда уважението към флага , хвърля го като салфетка. Ще пребъде колонията с такива типове..

183

Mен

преди 5 дни

Какво прави там американското знаме? На края на видеото