51

Марина

преди 1 час

ПП-ДБ са едни интересчии, които са готови да сменят позицията си във всеки момент, стига да имат изгода от това.

50

Иванова

преди 2 часа

Не виждам никаква логика в изказването на ДБ и ПП. Какво значение има чии е и кой под ред е мандата. То или правиш коалиция с някоя партия или не. Сега казват, ако ГЕРБ ни предложат ние ще откажем, ама ако ние им предложим и те приемат няма проблеми да сме заедно.

49

Дора

преди 2 дни

То пък щото имат едни големи шансове да с в тоя кабинет...

48

Васил

преди 4 дни

На следващите избори пак ще са опозиция, но извън парламента

47

Венци

преди 5 дни

Последната дупка на кавала сте вече

46

Дичка

преди 5 дни

Хвърлят нов пясък в очите

45

Ели

преди 5 дни

Опозиция и искате оставки, това е, друго не умеете!

44

Анонимен

преди 6 дни

До Не е ли ясно?твърдиш, че Борисов е строил пътищата и умишлено не слагал 30% от асфалта- какво ще речеш за 30% инфлация, за скъп ток, скъпа вода, скъпи храни, 3.90ЛВ ДИЗЕЛА..МОЛЕЦА ДНЕС СЕ ОЛЯ ОБИЛНО КАТО ПРЕХВЪРЛИ ВИНАТА В/У ГЕРБ,НО О ЧУДО КАКВО ПРАВИЛИ ТЕ ЗА НАРОДА- НАЙ ВИСОКИТЕ ПЕНСИИ- ЛЪЖА- ИМАТЕ ПИК ОТ НОИ И ЕГН ПРОВЕРЕТЕ- ОТ 1 ЮЛИ НЕ СЕ БРОИ- ТАМ Е ПО ШВЕЙЦАРСКОТО ПРАВИЛО - ВЪВЕДЕНО ОТ ГЕРБ- А СЕГА НЯМА ПЪТИЩА, НЯМА ЕВРОПЕЙСКИ СУБСИДИИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ- БГ Е В РАЗРУХА МОЛЕЦ ЖАЛЪК СИ..

43

Не е ли ясно?

преди 6 дни

До Възмутен: "Не зачетоха жеста, жертвата от страна на ГЕРБ да съставят правителство"? И каква жертва беше това? Точно обратното: Бойко си изпра биографията. Някой сега да говори за това, че по негово време са строени пътища с 30% по-малко асфалт? Или за чекмедже с пачки и кюлчета? Или за 43 милиона лева държавни пари които подари на Георги Гергов за една дупка в центъра на Варна? Няма такова нещо вече. Бойко е чист и е готов пак да управлява и пак да си пълни чекмеджето.

42

Йордан

преди 6 дни

ППДБ е най-корумпираната организация в България. Всичко се прави за наши хора, а министър на транспорта се става срещу 150 хиляди евра.

41

Възмутен

преди 6 дни

Що за нахалство, що за безочие, от страна на шампоанения академик,, Денков, Киро, Асенчо и другите ПП-та, да продължат с лъжите, че ГЕРБ и ДПС са виновни за падането на правителството ви. Целият български народ е свидетел, че с огромната си алчност да имат всичко в управлението на България, независимо от второто място в изборите, ви свали от власт. Сами се свалиха. Не зачетоха жеста, жертвата от страна на ГЕРБ да съставят правителство. Те какво си мислиха, че това е поради капацитета им.....!?

40

Така е лесно

преди 6 дни

Всеки иска да цоца пари , без да носи никаква отговорност.

39

Как кой

преди 6 дни

Кажи на един нарцис , че е умен и хубав и ще глассува за тебе.

38

Латерна

преди 6 дни

Академика "основоположник на континента Европа" хахахах , Коко основоположник на река Дунав, Киро основоположник на Ниягарския водопад...

37

Господин за един ден

преди 6 дни

Абе кой класува за теа клоуни от ПП. Едно нормално изречение смилово не могат да вържат. Друсат ли се или са изтървани като малко по глава от високо всичките.

36

анонимен

преди 6 дни

Шарлатаните от ПП, просТО ще изчезнат от НС на следващите избори!

35

Опять двойка

преди 6 дни

"Шарлатани" на гости на "Ленин"(по Белобрадова),финален етюд от епоса "Юмрук и Ряпа"

34

Анонимен

преди 6 дни

Там ви е мястото.До самия край,който е близо!

33

Анонимен

преди 6 дни

Защо Борисов плаче за ППДБ ? Защо Радев им задава такива въпроси ? Защо не ги оставят на мира нали бяха шарлатани ? Защо Герб не си направят правителство и да си управляват ? Това е когато хулиганите в един клас цял ден тормозят хулят и се подиграват на отличниците а когато дойде време за изпит искат да ги използват да препишат

32

Анонимен

преди 6 дни

БОРИСОВ ВИ ПОДАРИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДЕНКОВ И ГЛАСУВАШЕ ВСЯКА ВАША ЩУРОТИЯ БЕЗСРАМНИЦИ