176

ДОНЧО

преди 2 дни

БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ РАЗВИВА ПО ПРИЧИНА ПРЕСТЪПНИЦИ БИВШИ МИЛИЦИОНЕРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ СХЕМАДЖИИ ОТ ДС ЗАВИСИМОСТТИ И КОМПРОМАТИ ОТ КРАЖБИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

175

Справедливата

преди 4 дни

Русия не чака само на петролни ресурси,русия има и по големи природни богатства,ще дойде време когато ще търсите русия,ама тя ще избира на кой какво да даде,русия е силна и богата държава.

174

Юлиян

преди 4 дни

За какви"петродолари"става въпрос?Саудитска Арабия нали прекрати споразумението със САЩ за"връзването"на долара с петрола.

173

МОСКВА

преди 4 дни

Мен не ме мислете. Вижте какво става в Евросъюза Англия и Кравария -пълен хаус и тотал щета

172

Кравар Евроатлантик

преди 5 дни

Големите китайски пристанища повишиха нивото на проверки за незастраховани танкери и техническа изрядност. Дали е специално насочено срещу руските бангии не се знае.

171

БПФ

преди 5 дни

Хахаха, наистина ли мислите, че мрсните островни обратняци могат да забранят на Русия да продава петрол на Индия например? И как ще стане това?

170

Не с Москва

преди 5 дни

А Европа ще закъса за петрол!!!Защото всички знаем,че задкулисно ЕС купува пак руски петрол но чрез посредник,естествено на по-високи цени!!! ЕС ТОВА Е НЯКВА ЛГБТИ ОТВРАТ,В ТОВА ПОНЕ СЕ УВЕРИХ,СКОРОШЕН РАЗПАД МАМА ВИ ДЖЕ....ДЪРСКА!!!

169

Анонимен

преди 5 дни

Какво че стане, ако на главата ти падне една тиква от десетият етаж, умнико.

168

Анонимен

преди 5 дни

Москва потъна, това стана. Коритото на рашките отиде на дъното. А сега с новите доставки от алианса ще почнат да падат комунистическите блокчета в кочинската столица.

167

Анонимен

преди 5 дни

Странно. От средата на миналия век вървят конспиративни теории за фиаското на САЩ и Запада. Нито една не се е сбъднала. Защо още се напъват конспираторите? Малко реализъм е по-добре (за тях).

166

Анонимен

преди 5 дни

До Боби Това не е фентъзи. Давай го по-трезво.

165

Боби

преди 5 дни

ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА помните ли този израз? В един момент целия сенчест флот спира. Какво ще стане? НЕДОСТИГ НА ПЕТРОЛ/НЕФТ В СВЕТА... Русия няма да достави на борсите (западни) своя нефт/петрол. Тези които имат недостиг на Ресурси ще трябва да се появят на Руските борси в Петербург и Владивосток. А там няма ограничения наложени от запада. Съответно ще се появи Легален алтернативен флот превозващ същия нефт/петрол който сега го прави сенчестия флот. Едно е сигурно цените ще се повишат!!!

164

Елементарно Уотсън

преди 5 дни

Да бъдат потопени или конфискувани руските легени с петрол!

163

гого

преди 5 дни

ограничени доставки свиване предлагането скок на цената и РФ пак на далавера и опек също.

162

Антикомунист

преди 5 дни

Има една поговорка: докато умните се наумуват, лудите се налудуват..... Ами защо досега не сте ги санкционирали щом е толкова ефективно????? Щадите тези руски военнопрестъпници и убийци??????

161

Анонимен

преди 5 дни

С Москва всичко ще е нормално,а в ЕС цените на бензина и дизела ще станат по 3-4 евро.Възможно е и танкери с петрол да започнат да се изливат по бреговете на Европа

160

Анонимен

преди 5 дни

Евроатлантизмът се изтърка и показа единствено слабостта и продажността на родните политици.

159

Анонимен

преди 5 дни

Бойко иска да е поне Орбан, но слаба и завладяна България му пречи.

158

Анонимен

преди 5 дни

Бойко и Пеевски, в момента в който усетят, че на ЕС му се клатят краката, ще прегърнат Путин.

157

Анонимен

преди 5 дни

На САЩ предстои икономическо фиаско. Това ще реши натрупаните проблеми с други държави и най-сетне всички ще мирясат и отдъхнат от глобализма.