20

Леле

преди 6 дни

Тая ми избоде очите с тоя кармазъ костюм! Маро, нямали кой да те консултира как да се облечеш?

19

ДО 4

преди 6 дни

До АнонименЕДВА ли е това .....по-скоро иска да се крие от някой ! имам и предлположения от кой ....

18

Анонимен

преди 6 дни

Дъщерята на инж. Ал. Александров е най учената и с най висока годишна такса в Лондонски университет. Нейни студенти са деца на богати царе от Африка и на световни бизнесмени .

17

анонимен

преди 6 дни

гледа да се скрие,онези извън българия,не прощават

16

бг смешки 2

преди 6 дни

абе шяхме Самоковеца и Жоро Илиев за Костов и Гнома ама бог да ги прости ...

15

Анонимен

преди 6 дни

Наркотрафика разплака майките . Топлофикация направи ги вкара пенсионерите в гробищата . Дружеството разполага с неимоверно количество апартаменти и лица набедени длъжници .

14

Анонимен

преди 6 дни

Наркотрафика и Топлофикация пълната хазната Официално . Те не са формални КОЛЕКТИВИ .

13

Анонимен

преди 6 дни

Инж. Александър Александров е с дъщеря си в Англия .

12

Анонимен

преди 6 дни

Какво му е мистериозното , като мине не мине време и се появява . А енергийните мафиоти и олигарси няма данни къде са и кои са. Занесе , че са източени милиарди по политически причини. И са в офшорни банки . Но имена няма. .

11

Анонимен

преди 6 дни

Наркотрафика и Топлофикация са свързани с власта. Влезеш ли в лапите им няма отърсване . Зависим си . При тях Договори , Закони за Защита на конкуренцията, Закон за защита на потребителите , Закон за Задълженията и Договорите Не Съществуват . Свалят ти кожата с протекцията на Държавата

10

Анонимен

преди 6 дни

Ами откъде да знаят като Пеевски не им е казал? Откъде да научат?

9

Анонимен

преди 6 дни

По мистериозни от енергията мафия и имотната мафия няма. За този щом се знае в Европа не е толкова мистериозен. Мистериозен е и инж. Александър Александров Бивш изпълнителен Директор на Дружество Топлофикация. Който направи крепостни роби хиляди абонати . Направи ги неоравомерно длъжници и напусна в неизвестна посока България.

8

ааа2

преди 6 дни

нде рязбрахте ли че трафика и контрабандата не става б ез държавна протекция и то ОТ ВИСОКО НИВО ! ей загубен народ братче...

7

Айляк

преди 6 дни

Бе друго си е да имаш присъди от половин Европа, дълги колкото влакова композиция с петрол, а да си на свобода, че и накрая сам да се предадеш...

6

Анонимен

преди 6 дни

Цялата държава разбра това нещо. Само те не разбрали както вибаги.Е такъв майтап няма никъде по свта!

5

хаха

преди 6 дни

чак па да не са знаели ,,,,

4

Анонимен

преди 6 дни

Имам хипетотенуза за това внезапно обзело го разкаяние-станал е украински гражзанин и го грози мобилизация. Пък в наш затвор, ще си е екстра и освен това жив, на топло, всички екстри, а не да се каля и мръзне по украинските окопи.

3

той е престъпник от

преди 6 дни

30г , а само тея 3 скалъпки има . чадър е имал . значи е можело да го осъдят за още 30-40 сделки , убииства, канали ДС .

2

Анонимен

преди 6 дни

А селския кмет с пълномощното няма ли да го разследват ? Освен че не е предал Брендо кой знае какви схеми е плетял с него.

1

Зевс

преди 6 дни

36 години ли ще лежи или 4 за добро поведение?