259

Анонимен

преди 5 дни

Почерняваме бавно, неусетно почти...

258

Питащ

преди 5 дни

Всички казват, че ГЕРБ са крали през годините..! Може и така да е било, но работеха, правеха много неща, метрото, магистрали и д-р. Новите от ПП-ДБ само говорене, плюене и НИЩО. Само милиарди дългове за които ще изплащат децата ни и внуците ни. Тогава, кое управление е по добро?

257

Анонимен

преди 5 дни

Иска тиквинет той, няма с кого да направи сглобка, на никой не му се потъва като про100 дeдилнитe.

256

Анонимен

преди 5 дни

аз не искам една партия да вилнее ППДБ с бонус депутати и ела гледай тогава рушене на паметници лгбт конвенции, пълна корупция а не нема нужда. Бонуса от депутати е пагубен.

255

Анонимен

преди 5 дни

Значи купено-патеричо-корпоративния вот да получава ен брой дупетати бонус във вреда на българския народ. гаврата с референдумите на българския народ си тече. Още права искат да приватизират.

254

Анонимен

преди 5 дни

А не може ли президентска република и да изчезнете от политиката всичката олигархия.

253

Анонимен

преди 5 дни

До 252. Примерно глобата да расте до 5-тото негласуване: примерно 700 лева както е в Белгия и 15 дни обществено полезен труд както е в СаЩ.

252

тоти

преди 5 дни

Айде дигай си парцалите от парламента,че глей Дончев и вашите ти се смеят на акъла вече..не те ле срам да се излагаш пред жените от ГЕРБ.

251

Анонимен

преди 5 дни

До 250,И какви ще са глобите за негласувалите? 10, 20, 30лв?

250

Анонимен

преди 5 дни

Боко гледа лошо.И уплашено.

249

Анонимен

преди 5 дни

Крайно време е изборите да са като в Гърция: Победителят получава бонус бройка депутати, а останалите бройки се разпределят според спечеленият процент гласоподаватели. И да се въведе задължително гласуване със съответни глоби за негласувалите.

248

шмatka

преди 5 дни

До Анонимен 244 За ква политика иде реч!?!? В една колония няма нито политика за народа й нито политици дето да я провеждат! Всичко се свежда и решава от крааварите дето ви подмятат като палачинки!!!

247

Идеалист

преди 5 дни

***, махай се!

246

Чекмеджан Пенсионер!

преди 5 дни

Страх те е от пенсия,а? Ако го нямаше НСО да беше дошъл Сретен, а? Да отърве България от твоята черна корупция на държава в държавата! Правителство на малцинството , подкрепено от дпс, а ИТН ще са поръчково на море във Византия. Останалите осигуряват кворум например "великите" и после глссуват против, но правителствотое готово и адски зависимо!

245

Анонимен

преди 5 дни

В Гърция победителя получава бонус 50 депутата и кво ще стане ако не стигнат - пак същото. Или избирателната система трябва да е мажоритарна или по-добре да не се бута.

244

Край

преди 5 дни

Всякакви пунти пластики ще въведат само да ви дадат да избирате представителите си в парламента с проста и честна Мажоритарна система в тура. С такава система е възникнала демокрацията и без нея е невъзможна. НО тази система означава власт на народа и ще подмени елита и ще лъсне нежеланието на българите да дават оръжие срещу Русия.

243

Анонимен

преди 5 дни

Ще ходим на нови избори. На ГЕРБ им е важна външната политика, на така наречената опозиция също т.е. няма алтернатива. Избирателната активност ще е същата и ще се въртим в омагьосън кръг.

242

Анонимен

преди 5 дни

Бацо трепери иска му още и още да е във власта, хем да усвоява парички, хем НСО да го пази, хем да кара жипката. Стига вече, видехме го, че усвояването, некачествените строежи и ремонти, беднотията ни и че сме последни по стандарт на живота в ЕС, че не знае на къй свят сме и на кого повече да угодим, че корупцията цъфти, съдебната система обслужва власта .

241

Анонимен

преди 5 дни

яничарят борисов при българския президент -- къде се намираме ?

240

Анонимен

преди 5 дни

Стига Експерименти в твоя полза Мутро! Разпускал си Групировката ГЕРБ и гледай българина как гласува! Българина се Отврати от " партията" ти! 12 години управление и Пак искаш ВЛАСТТА? Това твоето не Наглост,Ами не намирам точните думи да те опиша! МАХАЙ СЕ ВЕЧЕ!! Задушаваме се от теб! Нямаш Подкрепата ни!!!-:(