38

Gandy

преди 4 дни

Еми смени Конституцията тогава бе плачко, чий го дириш тогава там?

37

Гландрагор

преди 5 дни

Лапайте шнура на сърбите и си гледайте работата!На никой не му пука за вашата държавица.

36

Анонимен

преди 6 дни

С Мицкоски ке видат Европската уния през крив макарон

35

Анонимен

преди 6 дни

Мицковски няма да издържи дълго, ако сърбите отделят сръбските общини в Косово, то албанците от Северна Македония също ще искат да завладеят общините, където са мнозинство. Така че да, пътят на Мичковски ще бъде същият като този на Любчо Георгиевски, премиер от 2001 г.

34

д-р Фройдовски

преди 6 дни

И този македонистки клоун щял да пише ,,Моята борба". ,,Българският диктат" нямало да мине. Какъв диктат го е патил, и той не може да каже. Иначе за сръбската окупация и за югосръбския терор нито дума. И този се има за водач на ВМРО, създадена от българи и през цялото си съществуване безспорно чисто българска организация! Наистина, македонец не е националност; или е професия, или е диагноза...

33

Математик

преди 6 дни

...и тоя е на бело...

32

Хм

преди 6 дни

Аз искам да знам кога ще бъдат отнети личните карти и гражданството на всякакви граждани на Македония,които нямат нищо общо с Бг? По някакъв начин тихомълком са всели карти и беш за европата. Само че има един тънък аспект тук -ако им се отнеме гражданството, както и на 3то поколение деца родени в Турция и не стъпвали в Бг освен, за да си вземат личните карти ще лъсне голата истина че нашето населението е макс 4.5млн. А това хич няма да е удобно на никого

31

Анонимен

преди 6 дни

Сега трябва да се направи едно нещо. Да организираме протести, всички, които сме от български произход, да искаме да бъдем включени в Конституцията. Обикновено се изисква подкрепа от посолството на САЩ. Страхът от това ВМРО е парадоксът, че по-голямата част от членовете им са с български документи, а те се борят най-яростно срещу България.

30

Анонимен

преди 6 дни

Тези са луди за връзване.

29

Анонимен

преди 6 дни

Къде са нашите политици, да го сложат на място или да се молим на премиера на Гърция да го сложи на мястото му от наше име, защото ние нямаме и един политик, който да защитатава интересите на България. Гърция, като им скръцна и млъкнаха. Но там си имат премиер, който веднага реагира и то много добре. Такъв им го отвъртя, че още им пищат ушите. а, нека опитат пак да кажат "Македония". Тук държава няма, а и територия скоро няма да има, както въврим

28

Анонимен

преди 6 дни

36 нищо подобно не пише в "американските вестници". Там повече ги интересува Кардашиян. Американската политика е на разделяй и владей и затова те накараха да пишеш тия опорки, защото си глупав и продажен, докато в натото вече говорят на "македонски" език.

27

Капитанът

преди 6 дни

Всяко куче ръмжи и лае , ама като го шибнеш няколко пъти с пръчката подвива опашка и почва да скимти. Така ,ще направим и с тия северномакедонци.

26

Конфуций

преди 6 дни

Значи да уточним - в американските вестници пише че македонците крадът историята на съседите и незачитат договорите, но макетата пръскат плюнки и се заканват на "диктатурата" на съседите. Добре!

25

Капитанът

преди 6 дни

Уж много ербап тоя македонски войвода , ама като им скръцнаха гърците за името и преклони обиден главичка и си казва Северна Македония. Хахахаха що така бе войводо Мицкоски , друго говореше преди изборите? Ама гърците не са като българите и тия от Скопие много добре го разбират.

24

Реконтра

преди 6 дни

...но пък албанският ще мине!

23

Анонимен

преди 6 дни

Гърция и България наложиха вето на съседите си! Само това е достатъчно обидно за Македония! А за кражби на история и подобни измислени неща трябва да спорят историците , а не политиците. За мъжете , които се възприемат за такива, нека да прочетат историята на Гърция , Румъния, Сърбия и Турция и нека тогава да кажат на тях , че крадат история и нека да блокират Турция или Гърция за нещо, та да видят кон боб яде ли! Аз мисля, че са прави Македонците. Нашите политици се подиграват с Македония!

22

Българин

преди 6 дни

Тоя се е запънал като магаре на мост! Какъв български диктат бе, спрете да крадете история и изпълнявайте договорите, които сте подписали!

21

бай Колио

преди 6 дни

И влизането е ЕС няма да Ви мине - Еропейски съюз - през крив макарон.

20

Анонимен

преди 6 дни

Европейския съюз ще го видите около 3000 - ната година:)))))))))))))))))))

19

Анонимен

преди 6 дни

Аман от мурафети и демонстрация на какво?Оставете на страна абсурдното и искуствено създаване на "идентидет" чрез откровено крадене,преиначаване и измисляне на история и факти, където диалекта искуствено създаден чрез осакатяването на език,писменост и култура-за момент на страна...И сега продължават да се пенявят, въртят и сучат и не изпълняват дори и това което е договорено и подписано от тях-и представено като диктат в "оправдение"Абсурдистан а не РСМ трябва да е името според "идентидета"