318

Ще пия една бира

преди 6 дни

Нещо интересно

317

Пешо

преди 6 дни

Важно е да знае , че Украйна ще бъде снабдена с оборудване за реципрочен отговор.

316

Анонимен

преди 6 дни

Търпението на Путин е пословично и легендарно, но историята показва, че в един момент то внезапно лопва и се преминава към ответни действия. Западът си мисли, че всичко му е позволено и никой няма да посмее да му отвърне. Но по Украйна е видно, че се лъжат за всичко и си правят сметки без кръчмаря.

315

Анонимен

преди 6 дни

Путин може да е военнопрестъпник всичко отрицателно за което се сети човек но не и безмозъчен имбисил.Като човек минал военна подготовка в съответните военни училища е изучавал ЗОМП и задължително употреба на ядренно оръжие.На него и на останалите специалисти в тази сфера е ясно че при натискане копчето за ядренното оръжие ти убиваш себе си,семейството ти и всичко ценно за теб на този свят.Че първите часове от употребата наа ядренно оръжие Цялата земя ще бъде покрита с радиоактивен прах и Студ.

314

Анонимен

преди 6 дни

Русия направи за смях цялото нато и половината свят поддържащ Украйна. Каквото и да се пише срещу Русия няма да промени хода на войната. наполовина да постигнат целите си пак не е малко за тях. А вие се опитвайте тук да оригиналничите с детинските си коментари кой бил нисък, кой дебел и т.н. Малко по малко светът се променя и то в посоката която Русия иска - брикс, петродолара падна, западът го изтласкват от Африка, намаляват евтините ресурси за запада. Войната не е само в Украйна.

313

Кой ги заплашва ?

преди 6 дни

Никой не го е.бе за тях - сами си почнаха ш.ибаната война зарад една гоооляма лъжа на ФСБ сеа става по голема каша само

312

Анонимен

преди 6 дни

Само един троллл е русофоба. Пише истерично и по няколко пъти за да прави вятър.

311

Анонимен

преди 6 дни

Няма да остане жива копейка, което е добре.

310

Хари Труман

преди 6 дни

А при мене изобщо отсъства такова време, съвсем скоро ще ви демонстрирам ;-)

309

Анонимен

преди 6 дни

Заплаха от какво? Ако съседа кара по хубава кола от мен и аз реша че се чувствам заплашен че него ще го харесват повече жените, мога ли да му я открадна? Руска логика.

308

Христо Христов

преди 6 дни

Путин е един плешивко

307

Христо Христов

преди 6 дни

Така и трябва. Всяка дивизия трябва да разполага с тактическо ядрено оръжие и самостоятелно да решава дали и кога да го използва.

306

HMLF

преди 6 дни

Тия неанделталци все някой ги плаши! Само бомби и оръжие име в главата! Зомбирани от бебета, има една камара снимки за това, дете непроходило, го облекли като войник.

305

Истината

преди 6 дни

Путин - някогашен ленинградски гаврош, пребиван и сексуално насилван от баща си, израсъл сред улични престъпници, решил да се поправи и влязъл в КГБ, но и там не постигнал кой знае какво, освен да му викат колегите Карлик (Джуджето), Окурок (Фаса) и Бледая Моль (Бледия Молец).

304

Анонимен

преди 6 дни

Важно: Никога не душете котки у вас на килима или мокета. Нас.рат се жестоко, после кой ще чисти. Личен опит от преди две седмици.

303

Анонимен

преди 6 дни

И както казах дпирай с глупостите и опорките хващай каската и бегом при зеления. Ама не щеш, пръдльо нещастен

302

Анонимен

преди 6 дни

324 няма краински защо са руснаци. Полувековната зависимост на Северщината от Великото литовско княжество не е заличила изконно православната вяра на нейното население. Когато католическа Литва иска да католицизира хората от Северщината, те се противопоставят на това толкова активно, че Москва успява, възползвайки се от това, без война да постигне отделянето на Северщината от Литва и да я присъедини към Руската държава.

301

НЯМА РУСКИ НАРОД

преди 6 дни

ТОВА Е СБИРЩАЙН. ТЕЗИ НЕ СА НИ БРАТЯ.

300

Анонимен

преди 6 дни

Ти издумкат от куба 2 ракети и ще оревеш света je suis charlie 9/11 neverforgetti

299

ПРАВОСЛАВЕН БЪЛГАРИН

преди 6 дни

Дагестанските мюсюлмани и чеченските мюсюлмани не са ни братя. Братя на българите са Украинските Православни Християни.