13

Само питам...

преди 6 дни

Все пак друго си е тия пътища да ни доведат до някаква СЕДЯНКА. Абре, как всички политици , когато са извън власта говорят разумно, а като се нагушат с власт и получат достъп до безотчетни народни пари и стават като някакви безскрупулни пеликани с големи и дълбоки гуши и лааапат... лааапат... лааапат ....

12

Анонимен

преди 6 дни

Умен мъж - браво.

11

Зораб

преди 6 дни

Нещо започнаха всеки ден да го дават.Това означава,че го подготвят за нещо.Но защо му трябваше да закрива техникумите?Беше огромна грешка.

10

Възмутен

преди 6 дни

Чудя се с какви очи се изказва по някои въпроси. Той, който като министър на образованието закри техникумите и професионалните училища и ги направи гимназии. Вече толкова години икономиката се затруднява с недостига и липсата на кадри, които се подготвяха в тези училища.

9

Краси

преди 1 седмица

Тоя гол *** беше и при полуграмотния крадец от Мадрид,и при Кунева!?!?

8

до 1

преди 1 седмица

До Столичанинне виждам СТОЛИЧАНИ да са интелигенти с НЕЩО ! ама карай ...и аз съм софиянец !

7

бг смешки 2

преди 1 седмица

г-н Вълчев вие докарахте БЪЛГАРИЯ до тук ! 2те най-корумпирани правителства бяха именно на НДСВ И НА СДС .... те разпродадоха БГ за жълти стинки на сулио и на пулио а сега говрите че БГ вървяла по лекомислен път .....ами това е от 1990та досега чак !

6

Анонимен

преди 1 седмица

Е, не е ли прав за дехристиянизацията на Европа? Всъщност не само на Европа, но и на САЩ, на Русия, навсякъде християнството отстъпва. А за държавата е по-добре да има правителство, отколкото да няма. И аз не съм фен на тези в Парламента, но друго няма. Всъщност има, но хората не гласуват за тях.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Вълчо нали беше от НДСВ - и оправи РъБъ за 800 дни :)))

4

ДАНСwithME

преди 1 седмица

Комсомолец Вълчев, ти още ли не разбра че онзи с джипката познава всички пътища като пръстите на ръцете си? И всички пътища стигат до "сарая". Ако не си го разбрал я по-добре питай Орешака да ти обясни за Пеевски.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Хем било със съмнителна лигитимност, хем било добре да го има. Само юрист може да плямпа така. На хората им се гади от такива разсъждения. А иначе - предстои Байдън да предаде Богу дух. Всичко гп чакат. За да се отпуши канализацията.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Още една старческа мумия си "развали седянката" и напомни за себе си демонстрирайки естествената си тъпота.

1

Столичанин

преди 1 седмица

Този дори не е роден в Столицата. Роден е в някакво село - Бургас. Дошъл е тука да види трамвай. А аз още преди години дойдох да живея в Столицата. Тук е култура, има дискотеки и там ходят интелигентни и артистични хора. Столичани. Не е с някакви животни и дворове и където хората не знаят какво е булевард!