135

Браво

преди 1 седмица

Браво не излязохте , подлеци и не се продадохте като -пп/дб

134

Истина

преди 1 седмица

Засрамете се! Смирете се! Какви майки са ви раждали всички вас? Баби , дядовци имате ли вие? Един от тях не ли ви е казвал за Родина, здраве, мир...? 240 минус само 20, 30 всички останали си мислите, че сте вечни, че ще вземете милионите и ????? Временно сте на този свят НЕбългари! И българите и бог НЯМА да ви пази! Бог да пази честните българи и България!

133

Брей, какъв "ге

преди 1 седмица

А емоционалното състояние на българският народ интересува ли те!? Не, но може да те заинтересува по-не особено приятен начин, не само ИТН, но и другите партии с големи претенции и почти нулев капацитет! Защото на хората им се доповръща от празното бръщолевене!

132

Анонимен

преди 1 седмица

Не се бъркал в личния живот на боко и джейлян ама на ленчето се бъркал? Тия са баси провините пак тоя балабанов не мога и да го гледам

131

Станислав Дристоскоф

преди 1 седмица

Абе, къде е батко.

130

Анонимен

преди 1 седмица

Първо си забърши устата, пък тогава говори. И хората си обясниха ароматите от тази уста

129

Анонимен

преди 1 седмица

Не е това , което е - каза тя

128

Slavuca

преди 1 седмица

Познайте кой povurna във фейсбук " аз не съм оборотна работничка, тя е ?" .Всъщност всички , седели в скута на тл ъстия сте. Ама ви харесва, ревнувате се даже

127

Анонимен

преди 1 седмица

Видимо ИТН и Възраждане имат една единствена цел. Това е да злепостяват ПП-ДБ и да накарат хората да помислят че няма смисъл да се гласува. Основната цел да се убеди Българина, че няма друга алтернатива освен Бойко Борисов и Пеевски! Явни са по-умни от колкото си мислих и успяха. Явно нивото на Българина е много ниско!

126

Анонимен

преди 1 седмица

Видимо образовани и можещи хора има само в ПП-ДБ. Ако имат достъпно интелект ПП-ДБ трябва да се дръпне и да наблюдава. На глуппака е необходимо само да му се даде възможност да си покаже капацитета.Нека да управляват всички заедно без ПП-ДБ и тогава мили пенсионери и всички държавни служители ще видите как се живее с 350лв. пенсия и 50 лв великдени-коледни добавки и с 1200 лв. заплата!

125

Анонимен

преди 1 седмица

Шарлатаните са слуги на Божков и олигарсите спасиха ги от делата им закриха спец съд уволниха Гешев никакви пари от Европа теглят заеми саботират инфраструктурата на държавата безнаказано

124

Решението е ...

преди 1 седмица

ПП/ДБ да прават Кабинет на малцинството с нулево участие и присъствие на други партии! Да се гласуват важните за България закони и да получим парите по ПВУ от ЕС, да се разпределят прозрачно, да се правят конкурси за строеж на пътищата и да се строят, а другиге да си налягат парцалките, че заради тях сме в тупик и да спрат да саботират бедната ни Родина!

123

Анонимен

преди 1 седмица

Сам по себе си не съществува експерт. Важното е каква ще бъде работната програма. Само Възраждане има работеща формула за определяне на програма на Правителството!

122

Възмутен

преди 1 седмица

ДПС-ГЕРБ са най-голямата мафия. На едните лидера им санкциониран по Магнитски за корупция и пране на пари, на другите лидера им спи с почки и евраци в нощното шкафче и Мата Хари го снима по чаршаф! ИТН са политически прос.тутки!

121

Пак по опорката?

преди 1 седмица

До Боли ме сърцето!: "В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия". Така ли? А по време на трите мандата на Бойко и ГЕРБ когато БСП беше единствената опозиция на модела ГЕРБ, къде тогава бяха ПП-ДБ. ПП ги нямаше изобщо, а ДБ под друго име бяха патерица на Бойко.

120

Анонимен

преди 1 седмица

Този е на издръжка при Пеевски

119

Изнервен

преди 1 седмица

До боли ме сърцето. Стига с тия втръснали клишета бе, променлив глу.пак. Така ли не разбра, че променкаджиите са най-голямата мафия и най-големите некадърници?

118

Пффф

преди 1 седмица

Баси и държавата , баси и хората , щом чалгаджии и някакви копейки са политически фактор в тази бедна държава!

117

Анонимен

преди 1 седмица

" засяга ме само превода по сметката "

116

Боли ме сърцето!

преди 1 седмица

В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация. Уви, с всеки следващи избори все по-успешно