112

Бонго Бонго

преди 6 дни

109 абсолютно вярно.

111

ДО 107

преди 6 дни

До АнонименТО ОТДАВНА Е ТАКА ! за тва 3 млн са навън !

110

бг смешки 2

преди 6 дни

така лекуват в БГ !

109

Анонимен

преди 6 дни

Помнете ми думите - няма да има един лекар или охранител в затвора. Те са мафии и взаимно си помагат а мафията си има държава.

108

Анонимен

преди 6 дни

Всичко ще се покрие, видеото ще изчезне. Така става у Булг аристан.

107

Анонимен

преди 6 дни

Диваци, това е нивото на днескашна България. Диващина.

106

Бонго Бонго

преди 6 дни

ВЗЕМЕТЕ ИМ ЛИЦЕНЗА НА БРАДУРС СЕКЮРИТИ.СТРУВАШЕ 20 ХИЛЯДИ ЛВ.ОБЕЗЩЕТЕНИЕ 100 ХИЛЯДИ , ЗАТВОР ЗА ТЪПОУМНИЦИТЕ И ЗА 5 Г ДА НЯМАР ПРАВО ДА УПРАЖНЯВАТ ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ.Ако сте умни, ще постъпите така.

105

До защо ме изтрихте

преди 6 дни

Брадърс Секюрити Груп (BSG).

104

БГ

преди 6 дни

Охраняват или убиват тези?...Съд и затвор за виновниците!...Или Господ ще свърши това,което правосъдието не свърши!...

103

ароматния пръч

преди 1 седмица

Защо чак след боя са го вкарали в токсикологията,а преди това са го изписали е въпросът.То,на видеото се вижда как един го удря леко през лицето,а после го запраща като чувал с картофи на земята и човекът пада на гърба си и не е в състояние да стане.Спроед него не е бил добре,според охранителите нежно са го обгрижили,а според лекарите първия път не е бил за токсикология,а след това е бил за там.Сега и експертизата,ако гласи че му е било писано ще си е сам виновен,че не се е грижил за здравето си

102

защо ме изтрихте

преди 1 седмица

попитах за името на фирмата

101

Банкеръ

преди 1 седмица

Надявам се Британското посолство да проведе собствено разследване и виновните за побоя и смъртта на Ингилиза да си получат заслуженото.Нашите Рамбовци се самозабравиха не им пука от свидетели,видеозаписи,чужди Граждани.

100

Анонимен

преди 1 седмица

Изтрихте ме. Истината написах. Охранителните фирми стават все по- агресивни. Кой им даде право да упражняват насилие над хората? Полиция, прокуратура, съд ги подкрепят, каквото и деяние да извършат. Болниците са се превърнали в Бастиони, където простосмъртни не се допускат и не се лекуват.

99

Анонимен

преди 1 седмица

Ужасяващо видео в YouTube. Жалко, на видеото от толко зяпачи и снимачи, нито един мъжага не защити тежко болен човек от тези. Лошото е че това на всеки може да се случи. Не искат някой да лекуват, вън от болницата и охраната се справя.

98

Анонимен

преди 1 седмица

Човек да го е страх на лекар да отиде. Охранителите ще го довършат. Закрийте болниците, щом няма да лекуват хората, а ще хвърлят срещу тях oзвepeли охранители.

97

Анонимен

преди 1 седмица

Потресаващо е, четете в блиц две статии със снимки. Горкият човек.

96

Анонимен

преди 1 седмица

Нормално за България ! Български евроатлантици пребиват англииски евроатлантик с обвиненията , че е "копейка" , после се правят на невинни и обвиняват руските служби .

95

Джери Брукхаймер

преди 1 седмица

Каже ли се вътрешна проверка и е ясно че тоя случай ще се потули, освен ако не се създаде огромен медиен и обществен натиск по даден случай, само тогава се вземат някакви половинчати решения. А за охранителната фирма без коментар нещата там са ясни.

94

Анонимен

преди 1 седмица

Статия в блиц имаше, чужденците с чанти с лекарства идват на екскурзия, защото: много скъпо лечение, не могат да се прегледат от лекар, всичко е електронно и да си купят лекарства също невъзможно. Тия надминаха Москов с пръстовия отпечатък.

93

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Няма значение кой е пациента или какъв е. Утре може да се окажат вашите роднини на негово място.