13

!!!!! ??????

преди 1 седмица

Евангелистите И християните или евангелстите християни???? От текста не е ясно кого тръмп нарича "християни", първо. Второ:става ясно, че сповред тръмп евангелистите са нещо различно. Особено е нужно пук поянение, че става дума за "църкви " . които представят себе си за християнски, а всъщност са секти. Още по-важното е, че те са ретроградни по своята същност и реакционни, но са позволени и в България. Имат даже ейран по "интелектуална" телевизия.

12

Анонимен

преди 1 седмица

До сега си мислих че Тръмп ще загуби изборите ,но разбрах че е обещал да смени дърт ченгеджистите прокуристи и следователи аве казал е цялата администрация също . Така вече има смисъл да се гласува защото ще се смени реалната власт . Това покачва възможността да го изберат .

11

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Незнам кой е сбъркан Тръмп или преводача...Евангелистите са християни..Туземец

10

Анонимен

преди 1 седмица

Гледайте телеграм каналите Мертвые укропы 18+ zачистка,енот херсон,изнанка,оркестр вагнера,глазами Человека,бобр и др. Влезте в СОЛНЦПЕК (скрит канал)и гледайте как урките стават на парчета

9

Лагрестин

преди 1 седмица

Който преследва и гони християни няма да види добро.Да се знае!

8

Американский мир

преди 1 седмица

От този превод се разбира, че евангелистите не са християни. Има и още няколко нелепици. Иначе Тръмп е прав, донякъде. Тъй като правата, задълженията и възможностите трябва да са равни за всички. Все пак САЩ са съюз от свободни държави, а президентът представлява федералната власт.Някъде религията и религиозните общности са силни и влиятелни, на други места не толкова.А на коментара за Тръмп, русофилите и ,,фашистите" (всички, които не ни харесват, са фашисти...): фашизмът също е лява идеология.

7

До 1

преди 1 седмица

Че Йехова е баща на Христос според новия завет. Ти да не си чел случайно някаква друга библия, на Ленин може би? И какви 'ционисти' те гонят, Цион е библейското име на град Йерусалим, какво си се опитал да кажеш, че американците са Йерусалимци ли? Пълни глупости в две изречения.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Тръмп е прав.Същото обаче важи и за България за съжаление.

5

Анонимен

преди 1 седмица

От статията разбирам, че едва ли не Тръмп е от "десницата" или че за него гласуват от "десницата". Тогава защо го подкрепяха русофилите? Хахахах! Или те щото си подкрепят фашистките идеологии по принцип?

4

Руснак националист

преди 1 седмица

И ПРАВИЛНО, ЧЕ НЕ ГЛАСУВАТ ЗА РЕПУБЛИКАНСКОТО ЗЛО ТРЪМП ОСЪДЕН ПРЕСТЪПНИК!

3

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя архитъппак си въобразяваше че е голямата работа, но последните екзит полове не са в негова полза

2

Майната Ви

преди 1 седмица

Тръмп и неговата фамилия ще са пожизнено президенти на САЩ.

1

Анти-ЕС

преди 1 седмица

В САЩ почти всички "християни" са ционистки, т.е.- вярват в Йахова, като "Отец" на Христос.