11

Добре че са гърцит…

преди 1 седмица

Че то нашите иmpoтентни политици мълчат и нехаят за простотиите на брачедите отатък границата

10

VladTepes

преди 1 седмица

Също трябва да признае македонско малцинство.

9

VladTepes

преди 1 седмица

Крайно време е Гърция да признае македонците за далечни потомци на войните на Александър Македонски.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Древна Македония е стигала до Индия. Сега по логиката на северномакедонците всеки който се е родил по тези земи може да иска да се нарича македонец. Е няма как да стане. Сегашните северномакедонци нямат нищо общо с Древна Македония и нямат никакво право да се наричат македонци както и да ползват името Македония. Гръцкия език който са ползвали древните македонци е напълно непознат за северномакедонците. Кофти е че Тито ги е излъгал че са македонци но сами са си виновни че са му се вързали.

7

sd

преди 1 седмица

Името Македония е и невярно - по-голямата част на географската област Македония се намира в Гърция. Държавата северна македония е политичесски конструкт - изкуствено създадена държава. Северномакедонският език е също е политически конструкт - несъществуващ език на политическото новообразувание Северна македония.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Тази държава се казва Македония и Нищо Друго!!!

5

Българин

преди 1 седмица

Тя и опозицията им е като тях... фашисти!! Тръгнали да дават наклон на Северна Македония. Само България може да се меси във вътрешните работи на Македония.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Абсурдно е да караш някой да си смени името, без значение каква е причината. Ние допуснахме такава грешка с Турците. Гърция допусна грешка с Македония. Нормално е да печелят популистите в Македония, като Гърците и Нашите политици им помагат за това.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Ние сме урите, арийците, а древното име на България е Ура (Ара, Ира). Розетата от древната ни столица Плиска символизира седем племена, които съставляват държавата Ура. Седемте й лъча са седемте племена, които съответстват на седемте днешни фолклорни области на България. Единият лъч е македонският, неразделна част от най-древната държава в света, на много хилядолетия - Ура, наречена също България. Не трябва да си даваме да ни откраднат този лъч, неразделна част от нащо слънце.

2

До СЪВЕТ

преди 1 седмица

Изобщо какво ще видиш в някакви територии като МакДония и Сърпия, че ще си причиниш да отидеш там? Какво ще правиш там? Това е само за хора, които искат да се върнат в 1990 година. Ще видят как примерно е изглеждала България през 90те години.

1

СЪВЕТ

преди 1 седмица

Ако се колебаете да отидете на посещение или екскурзия с СМР , не го правете .Ще ви посрещнат враждебно и може да имате проблеми с властите . Посрещането на Българи се промени драстично .