11

Христо Христов

преди 3 дни

До 10 " В момента, Китай провежда хищническа политика по разоряване чрез ценови дъмпинг" - а може би просто си го могат. Китай харчи много повече от целия ЕС за R&D. ПП. България не прави ли "ценови дъмпинг" на германия?!

10

Анонимен

преди 3 дни

Колите са само част от проблема. В момента, Китай провежда хищническа политика по разоряване чрез ценови дъмпинг на всякакви европейски производители. Те фалират и моментално получават оферта за изкупуване от китайските си доскорошни конкуренти. Така китайците се сдобиват с европейски фабрики и цялата им стока вече е мейд ин ЕУ. Аз съм в бизнеса с бяла техника и още няколко години и китайците изцяло ще завладеят целия пазар. С колите ще стане същото.

9

Анонимен

преди 1 седмица

Тия чини са много нагли с техните бракми.

8

Христо Христов

преди 1 седмица

До 8 "Чините ще си останат само с мечтите за доминант с ел коли, дори ел скутерите и ел велосипедите им се самозапалват и гасене няма. " - абе про'с'так неграмотен, и двата кораба с пожари от електрически коли тръгват от германия. Единия за САЩ, другия за Сингапур. Китайските машинки са само тези дето те дълбаят отзаде.

7

Анонимен

преди 1 седмица

Е как така? Според копейките Китай си сътрудничи само с Путин.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Тия фоерверки няма кой да ги купува освен чините и рашките. Чините ще си останат само с мечтите за доминант с ел коли, дори ел скутерите и ел велосипедите им се самозапалват и гасене няма. Нещо много си повярваха. В YouTube е пълно с разочаровани купувачи.:))

5

Христо Христов

преди 1 седмица

ЕС е спукан балон. Преди седмица всички ЕС медии пишеха надуто брюкселските опорки как ЕС защитавал автомобило- производителите си. Три дни след като Китай започна разследване за свинската карантия от ЕС и Брюксел даде на заден. Факти. ПП. Явно в свинската карантия е силата на великия ЕС.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Умният, почти колкото Аналена 360 градуса наобратно, Роберт Хабек изтърсил, че предложените от ЕС високи мита върху китайски стоки не представляват наказание.

3

Анонимен

преди 1 седмица

ЕК вдига митата до 38% на китайските електрички, КНР отговаря с контрамерки и тази търговска война вие наричате готовност за сътрудничество?

2

Анонимен

преди 1 седмица

Затваряйте заводите из Европа, не сте конкурентоспособни на Китай. Коли ще има по магазините, магазините ще са пълни, банани, китайски коли, демокрация и свободна пазарна икономикаа. Това е щастието за всяка демократична и със пазарна икономика държава. Така ни съветваха да правим, когато падна социализма. Затваряйте и внасяйте нашите стоки. Магазините пълни и народът - щастлив.

1

Гaля

преди 1 седмица

A cъrлacyвaнo лu e c nocoлcтвoтo?