43

Мара Бунева

преди 6 дни

Мицкоски, РСМ не е в клинична смърт. РСМ е мъртвородена, защото няма нито баща, нито майка, а е зачената в съветски идеологически инкубатор и отгледана като кукувиче яйце в Титова Сърбославия. Затова и до днес сърби и сърбомани плачат на гроба на тази пропаднала изкуствена ,,федерация". Не разбраха, че никога повече няма да има нито нова Югославия, нито ,,сръбски свят"! Този път, недраги Мицкоски, Сърбия лошо ще си изпрати с руснаците и с китайците. Натам е тръгнал и Орбан, но все пак е в ЕС.

42

Анонимен

преди 6 дни

Мицковски иска да сближи Северна Македония с Унгария. Взима милиарден заем от Орбан, противопоставя се на международната общност, не спазва Преспанското споразумение. Не знам накъде ще тръгнат нещата, но ще ни е много зле за нас с български произход. Искаме да разпуснем това правителство в рамките на една година, до местните избори. Коалиционните партньори да се борят дотогава, защото това правителство е каша. Има и сръбски и албански националисти.

41

Анонимен

преди 1 седмица

А реална смърт може да влезе ако Албания бъде приета в ЕС.Албанците които са 30-40 % от населението ще искат да се съединят с Албания или автономия или федерация.Тогава ще стане апокалипсиса за република Северна Македония.Останалите 300-400 хил с български паспорти ще искат да са българи а другата част към Сърбия която няма изгледи да влезе в ЕС.Балканите отново ще заслужат името си на Барутен погреб на Европа

40

Анонимен

преди 1 седмица

Няма Македония,има Северна Македония.Вукоебината разчита на помощи и е напълно нефункционална държава.Нямат капацитет за нищо,освен за кражба на история от съседите.Нема такива клоуни.

39

Анонимен

преди 1 седмица

Големите сили съвсем успешно разпарчетосаха българската нация. Първо Румъния, където се е говорело на чист български, после Тракия, после Западните покрайнини, Беломорска Тракия и Македония. Направо ни занулиха за един век! Винаги сме им били трън в очите. Най-накрая успяха донякъде да ни прецакат!

38

До 38

преди 1 седмица

Българинът е алергичен към думата инвестиция, албанизация, сърбизация и елементарно непознаване на политиката, нищо друго, 18 години в ЕС и нулев стандарт, мизерия.

37

Петърчо

преди 1 седмица

Къде е казал че въпросната инвестиция ще намали данъците и увеличи пенсиите? Казва че цел на правителството му ще бъдат по-ниските данъци, по-високите пенсии и инвестициите една от които ще я обяви официално във вторник. Понякога е добре няколко пъти да се прочете преди да се коментира ;) .

36

Анонимен

преди 1 седмица

Така става с русоробите накрая.

35

Русе

преди 1 седмица

Ще ги направи енергийно независими и ще продават ток, това е страхотна инвестиция, им трябват 20% и от тук нататък ще работят само за износ.

34

Деси

преди 1 седмица

Току що се върнах от Гърция, северно македонците карат нови и по-скъпи коли от нас и гърците

33

Анонимен

преди 1 седмица

"Мицкоски установи: РС Македония е в клинична смърт"... докато РСМ е србляшка колония така ще да е!

32

Един Българин

преди 1 седмица

Говори като Бойко Борисов:))) само небивашици, които галят ушите на слабоумните граждани. Как ще напредва към ЕС с политика на изолация? Какво е това правителство с 24 министъра? За какво са им, та България е много по-голям държава,с три пъти по-голямо население, с десет пъти по-голяма икономика, с отношения с ЕС и има само 21 члена на МС. Раздута администрация - безумията на ББ, но малко са го предобрили...

31

ДО 23

преди 1 седмица

Това са 400 милиона северномакедонски долари , те се котират 1 за 1000 САЩ Долари .

30

Анонимен

преди 1 седмица

До До 26. И още една - не съм историк, но имам чувството че в различните тогавашни райони на временната тогавашна държава са говорили така различни диалекти и дори езици че едва ли са се разбирали едни други лесно. Не е нужно непрекъснато да се дълбае в историята за щяло и нещяло понеже се получават пълни глупости.

29

Анонимен

преди 1 седмица

До До 26. Всъщност по онова време "македонците" са били македонци както тракийците - тракийци, власите - власи, полендаците - полендаци, шопингите - шопинги и т.н. Все жители на една и съща територия от време на време наричана "България" или "Българско царство" или както и да е. Разделянето става в резултат на нашите "европейски приятели".

28

Анонимен

преди 1 седмица

До До 26. Да де. Кой говори за макета ? Макетата са се появили по времето некъде на "османското присъствие" зорлем. И ние сме виновните за тая работа.

27

До 26

преди 1 седмица

Нарекли са го така, защото е убивал българи................тогава за македонци още никой не е чувал в тия времена!!!

26

Анонимен

преди 1 седмица

Жалко за БРЮМ. Историческото недоразумение приключва.

25

Анонимен

преди 1 седмица

До ??? 26. Не се казва така, а така са го нарекли.

24

Анонимен

преди 1 седмица

До Мисли малко 14. Недей да мислиш понеже въобще не ти се отдава. Платеното писане не е мислене.