22

Анонимен

преди 1 седмица

Публична тайна е че 99% от храните в магазините не стават за ядене. На практика абсолютно всичко което е преработено, консервирано и пакетирано по някакъв начин е отрова или фалшификат. Зеленчуците и плодовете масово са бъкани с нитрати и пестициди. В месото има хормони, антибиотици. В някой случаи има и консерванти въпреки че го водят прясно или "охладено" то не е. Всичко е измама. Дори и да искаш да се храниш здравословно това вече е почти невъзможно. Трябва сам да си правиш храната

21

До Наблюдател 6

преди 1 седмица

Ако кликнете на линковете може да се види понякога кои са продуктите. Храни с отдавна изтекъл срок на годност Промаркет Полигона, "линцер на BG Line 3800221033774" със срок на годност 05.06.2024г. ; козунак от фирма "GRAND COMMERCE" с мъхъл със срок на годност 07.07.2024 ; салам Бургас на фирма 'Кен' с метален обект.

20

Атмаджа

преди 1 седмица

Осъдете ги!Нека платят солена глоба и да запечатат магазина.

19

Емили Тритонетката

преди 1 седмица

Нама страшно ,ще ги изядеме и тези *** ,ние сме български Юнаци.

18

Български вкус

преди 1 седмица

Преди може би половин година купих едро смляна лютеница Олинеза, произведена в Костинброд, в която открих дълъг около 5 см червей. Изхвърлих бурканчето и се зарекох никога повече да не купувам лютеница от този производител. Явно забравих за случката и по невнимания купих пак от същата лютеница, която и този път беше гарнирана с червей. Този път го измих и разгледах с лупа - гледката беше гнусна и покъртителна. Така че освен с буболечки ще ни изхранват и с дъждовни червеи! Купувайте българското!

17

Анонимен

преди 1 седмица

Жалкото е че всички знаем всичко, но после кошницата препълнена със захарни изделия, полуфабрикати, газирани напитки,кайма, салами...

16

Анонимен

преди 1 седмица

Кармин - Е120. Вие ядете смачкани буболечки нон стоп, тръгнали да се оплакват от мухъл. Отворете си очите и разберете какво ви продават за ядене великите саламени фирми, чиито собственици станаха милионери от амсалаци като вас. Да ви е сладко!

15

Анонимен

преди 1 седмица

Ходих да повръщам като го видях тоя Христо Грозев. Стига с тия платени доносници пенсии! Аман.

14

Бай Хой

преди 1 седмица

Как може да сте толкова неграмотни бе? МухлясАл се пише. Национална медия сте. Срамота.

13

ГАД

преди 1 седмица

Счупени 2 зъба имам от метален клипс в сушеница орехите ...

12

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Еее, нищо му няма като мине през огън и е супер. Радев само такова избрани яде човека.Дава му сили за коремното хи хи хи и в тоалетна не ходи. Само цветя излизат от него...ха ха ха ха зюмбюли

11

Русия

преди 1 седмица

Банани банани банани банани банани банани банани банани банани банани бананиПосле що сми първи по смъртност ф света

10

Анонимен

преди 1 седмица

Този "салам" като го нагрееш на 200 градуса става на български цъ р вул. Обаче в България липсва контрол и се храним с глутамат и после костите не се разлагат. Няма държава, няма човек! Има само скелети.

9

Анонимен

преди 1 седмица

Бирата не се води за алкохол спрямо действащото законодателство. Иначе ще трябва оцет да купуваш с лична карта. Обиконовено е около 4 и нещо % алкохол бирата. Винен оцет е около 10 %. Айде да спрат разни психясали да се занимават с глупости. Да пият оцет като толкова знаят.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Глутамат във всички продукти внос. Разузнаването мълчи и пъ рди. Българина се храни с бокл уци, но ДС тата следят как се краде от въглищни централи. Пародия на държава. Как се храни Българина никой не следи- БДС липсва!!!

7

до наблюдател

преди 1 седмица

"""""Пишете кои са магазините и кои са производителите."""" --------- Не пишат името на производителя щото ги е страх "Производителя" да не ги осъди!!! Без Майтап, в Бг и това е възможно!!!

6

Анонимен

преди 1 седмица

Метала в салама се плаща допълнително!

5

Наблюдател

преди 1 седмица

Пишете кои са магазините и кои са производителите. Като не го правите, продължавайте да ядете мухлясали продукти и метални топчета.

4

Рендето

преди 1 седмица

Салама е с метални добавки, щото човешкия организм има нужда от Желязо! -)))))

3

Анонимен

преди 1 седмица

Я си мери статиите и приказките...