39

Анонимен

преди 1 седмица

И как ще има редовно правителство? Я да видим - първо увеличение на тока след седмица, а след 6 месеца идва и ... еврото! И става мазало. В такива условия кой ще иска да управлява редовно и да обере "пешкиро"?

38

Узурпиране на власта

преди 1 седмица

Няма криза тя е привидна ! Има си уж служебен кабинет който обаче е на ГЕРБ комисии - пак на герб местната власт е пак на герб без София и ама на Терзиев му разказаха играта и ще е най- неуспешния кмет на София ...така че герб си управлява и могат да ходят 10 - пъти на избори . През това време ще мине давност и на магистрали и на чекмеджани и на всичко и почваме на чисто !

37

Узурпиране на власта

преди 1 седмица

Истината е че щом Борисов пожелае другите падат на колене и казват да велики вожде вие знаете най-добре ! При тях няма народа ме избра ... да те избере народа трябва да си лично благодарен и да помниш кой те е избрал и пратил да те избира народа ... и народа щеше ли да знае нещо за тебе ако вожда не те беше представил .

36

Анонимен

преди 1 седмица

За редовно управление може и да измислят някаква уродлива сглобка до следващите избори. Но със сигурност никога повече няма да видим партия с пълно мнозинство на изборите над 51% гласове. Според мен тази политическа криза с постоянно предсрочни избори ще продължи на малко 15 - 20 години. Докато поизмрат по старите поколения. После вече не се знае. Може и да държава да няма. Светът се променя.

35

Узурпиране на власта

преди 1 седмица

Не е лошо че герб си имат последователи ,въпроса е във това че те като партия действат непочтено те се стремяха да овладеят всички държавни структури и да назначат във тях свои хора по този начин стават недосегаеми за демократична държава това е недопустимо ,а тук е факт и корупцията остава неразследвана защото всичко е тяхно ,такова творение трудно се разгражда ,всеки твърди че такова нещо няма и никой не му нарежда какво да прави ,но се вижда че е точно обратното и как да се докаже ?

34

Анонимен

преди 1 седмица

До До 17===Истината е,че и рая,и минчев са гола вода и не стават за нищо! И двамата са нагледен пример за пропадналата ни държава,в която се вихрят политическите кухи и послушни калинки,които за огромно съжаление я унищожават!!!

33

Анонимен

преди 1 седмица

Това беше един перфиден ку**Вен*ско-чалгарски номер за хвърляне на прах в очите на острите наивници!!! Мислите ли,че чалгаря съвсем случайно иска третия мандат,при положение,че имат един файтон депутати! Уйдурмата отдавна е спретната в сарая и подпечатана в посолсТвото!!! Стъкмена е следващата сатанинска отровна сглобка,необходима на господарите,за да ни вкарат във войната за пушечно месо и да затрият хилядолетната ни ДЪРЖАВАТА!!!

32

Рендето

преди 1 седмица

""""""От ИТН обявиха, че ще подкрепят всички кандидати, само за да може да се отпуши работата на парламента. От партията на Слави Трифонов обясниха, че това не променя позицията им да не подкрепят опитите на ГЕРБ и ДПС за съставяне на правителство."""""""" ----------- Казано - точно, ясно и конкретно!!!! Кво повече искате???

31

Защо не!?

преди 1 седмица

Защо не ми пускате коментарите! Какво ви притеснява!? Виждам, че отвратителните и несправедливи коментари към ГЕРБ си вървят свободно, но за ПП-ДБ и Радев не може! Гнусни сте! За СЕМ и прокуратурата сте, по скоро за ДАНС!

30

До 10

преди 1 седмица

ГЕРБ печели изборите и следващия път ще бъде с пълно мнозинство, ако предложи силно правителство на мнозинството! Няма да го изберат, но после останалите ще трябва да се обясняват защо българите ще сме пак на избори!

29

до 6

преди 1 седмица

До Анонимен Е, няма да са героите на жълтопаветна и розова България!

28

До коментиращ 6

преди 1 седмица

Да, жълтопаветните герои няма! Българите не искат неспособни, корумпирани хора като Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков и Атанас Атанасов!

27

Анонимен

преди 1 седмица

Ще има ново служебно и служебен премиер ще е Рая Назарян понеже Христо, Киро и другите велики юристи са много хитри.

26

До 6

преди 1 седмица

А ти се надяваше да управляват Киро Пицата, Асен Мошеника, Николай Мушморока и Атанас Гнома и сега си в паника! Защо ли!? Пачките ти секнаха, а!?

25

До 17

преди 1 седмица

До Анонимен Рая Назяран има повече юридически опит от Никола Минчев! Двамата са и от младото поколение! Затова е абсурдно да се твърди, че Никола Минчев става за председател, а Назарян не! Това е двойна дискриминация по пол и по политически възгледи! Просто някои хора прекаляват, не само това стигат до дъното на човешката същност в дивата си неоправдана от нищо омраза!

24

Сега

преди 1 седмица

Как така ние се наредихме да гледаме представлението пък вие НЕ те момците от политика мой да не разбират но да се ченгарят со некой моят

23

Анонимен

преди 1 седмица

Правителство на тия няма да има . Протести ще имА , да си викат платения вот да прави контра протести.

22

Анонимен

преди 1 седмица

Аз вярвам само на оная откачена професорка, която само като я гледаш и си губиш ума- то красота, то странни погледи, то мимики- говоря за професор Пиргова която няма връзка с действителноста и губи връзка с централата...

21

морски

преди 1 седмица

Така или иначе, до следващите Избори ще бъдат изпрани успешно мнoooго милиони.

20

Анонимен

преди 1 седмица

Не мога да повярвам, политолози с аргументи.