42

Анонимен

преди 1 седмица

Щом се гордеем с това..голям срам.

41

Hannover-Burgdorf

преди 1 седмица

А знаете ли в Германия с немски вагони за колко време се минават 350 км? За по-малко от 2 часа!!! На това му се казва "На свинче звънче"...

40

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя немски влак можели да върви помислите релси или че лети у въздуха )))

39

Анонимен

преди 1 седмица

Скоро ромовете че акат пак в тях,скоро патувах ,от активен се качиха ,поне 40 Рома,кондукторите се видяха в чудо да ги таксуват ,никой не бе си взел билит от Сливен )))

38

Аз

преди 1 седмица

Валенсия Мадрид са 350 км . 1 час и 15 Мин ....София Бургас скороста е 1 км на минута излиза или 60км/час....замайваща скорост за ХХl век

37

Мен

преди 1 седмица

Няма да се учудя и ако със самолет от София до Бургас са 4 часа....то такава огромна държава...

36

до 18

преди 1 седмица

До бай Дончо,ами за без пари толкова,като почнете да плащате може да се помисли за нещо друго

35

Изключително глупав

преди 1 седмица

час на тръгване от СФ! С нощен влак, през сезона хората нямаше да си нарушават нощта, щяха да дремнат във влака (по-бързо минава времето), нямаше да е горещо навън, щяха да пристигнат в БС сутринта, да починат малко, да закусят, да си хванат автобусите до другите дестинации, да пристигнат там до обяд, да починат, обядват, да се настанят и да са на плажа следобед!

34

kirasirrav

преди 1 седмица

Оше преди доста години един жепеец ми казваше - ние имаме локомотиви които да развият висока скорост ( мисля че каза 120 км/ч и повече ) ами проблема е в релсите, чисто и просто нашите са такива че не позволяват големи скорости. А сега май е по зле.

33

Експрес Чайка

преди 1 седмица

вземаше разстоянието за 4 1/2-макс 5 часа! Имаше 1 класа, вагон-ресторант, колички с напитки и закуски. А, и се пушеше... Това не е по вкуса на всеки, но за някои от нас беше предимство. Е, не беше климатизиран, но тогава нямаше и чак такива жеги. Ще видим и тези климатици колко и изобщо ДАЛИ ще работят. И защо ще тръгва в 6:15 от СФ? Така и така ще ставаш но нощите; по-добре нощен.

32

Алекс

преди 1 седмица

По времето на социализма експрес "Чайка" изминаваше разстоянието за същото време.

31

vs

преди 1 седмица

А, и БДЖ са за Гинес! Откакто съществува се краде, и още има за крадене!

30

Анонимен

преди 1 седмица

до 27 А бе ти добре ли си? Говорим за 180 км/ч средна скорост. 140 км/ч си е в ограничението и е позволено. Затова казвам на оня че ако лети със 180 км/ч за да измине разстоянието за 2 часа трябва да му се вземе книжката. Кое не разбра бе?

29

vs

преди 1 седмица

Японците като разбрали, че влака от Силистра до София пътува 12 часа, казали: "тия имат огромна държава"!

28

Иван

преди 1 седмица

Какви са пак тези сензации, че те и досегашните ни вагони са втора употреба от Германия.

27

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 25, от табела до табела с темпомат 140 км/ч се минава за 2 часа и 30 минути. Спрете да си измисляте, че не сте забавни вече!

26

Хахахахахахахахахаха

преди 1 седмица

6 часа!?!?!?!? БДЖ вие сте кре тени!

25

Анонимен

преди 1 седмица

до 17 София- Бургас за 2 часа с автомобил? Тоест средна скорост 180 км/ч по Тракия. На теб директно трябва да си вземат книжката за една година.

24

Анонимен

преди 1 седмица

така го взимаше влака през 60 те години в българия- честити евроатлантически ценности

23

Анонимен

преди 1 седмица

такова падение за 30 години- свестен народ не би го допуснал и всички тия дето са го направили щяха да висят на стълбовете пред народното събрание- каква гадост- немски вагони втора употреба- те немогат да се здоближат то т огавнащигте български вагони и влакове - сами си го направихме никой не ни е виновен