18

Бай Ганьо

преди 1 седмица

Балкански пак се опитва да прибере пачката в джеба без да свърши нищо. Сега започва голямото увъртане докато се измисли схемата

17

Сата НАТО

преди 1 седмица

Нямаме нужда от нов АЕЦ, това е безумие. Никога няма да може да се изплати. Това е като в 2030 г да си купуш стар модел Змайбах с евро 4.

16

Меглена Кунева

преди 1 седмица

католичка, масонка, франкофонка, мафиотка, съпруга на син на висш кадър на ЦК на БКП (комунистическа номенклатура) унищожи БГ-енергетика и затвори работещи реактори в АЕЦ-Козлодуй, за да може Румъния да строи АЕЦ с френски реактори и да купуваме скъп ток от Румъния................тая заслужава 200 години затвор за национално предателство!

15

Меглена Кунева

преди 1 седмица

католичка, масонка, франкофонка, мафиотка, съпруга син на висш кадър на ЦК на БКП (комунистическа номенклатура) унищожи БГ-енергетика и затвори работещи реактори в АЕЦ-Козлодуй, за да може Румъния да строи АЕЦ с френски реактори и да купуваме скъп ток от Румъния................тая заслужава 100 години затвор за национално предателство!!!

14

2342342342

преди 1 седмица

В момента всички валути падат срещу долара.

13

Хммм

преди 1 седмица

Съмнявам се, че Боко има кохонес да извърти такъв номер на краварите. Иначе щях да го призная, че е политик от класа.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Професоре,нашите генетични слагачи,показали това за изминалите 34 години са доказали,че могат да променят,или даже да премахнат всякакъв "документ",стига да е в угода на кравариснския господар.За къде по-голями дреболии те таковаха мамата на националния *** наречен от някои "конституция" и нито една овча глава не каза и гък,че какво остава относно заповедите от Големия Кравар!!!

11

Анонимен

преди 1 седмица

Да бяхте построили Белене за толкова години! Нали се подписвахме и подписите над 600 000 "изчезнаха" от парламента! Минаха близо 20 години от тогава. Досега вече да са се изплатили смешните 10 милиарда. Евтини на брашното, скъпи на триците!

10

сега

преди 1 седмица

е момента да припомня за една от унищожителките на БГ-ядрена енергетика.............Меглена Кунева-Пръмова-дъртата вещица-франкофонка и предателския реформаторски блок!!!

9

До Анонимен 8

преди 1 седмица

Направо сме шарани...................или поне на Запад(Англия, Франция и САЩ)ни мислят за шарани..............примери-стотици!!!

8

Анонимен

преди 1 седмица

България трябва да внимава за евентуална заплаха за националната ни сигурност. Какъв зор има банката? Да си търси другаде клиенти. Да не сме шарани?

7

Руснаците

преди 1 седмица

когато имахме добри отношения с тях, след изгаряне на ядреното гориво си караха радиоактивните отпадъци в Русия, но сега братята-американци няма да ни карат отпадъците в САЩ, а ще си ги съхраняваме ние...................според мен тайният замисъл е България да стане гробница на радиоактивни отпадъци..................ще поживеем, ще видим, дано да греша!!!

6

Простата истина

преди 1 седмица

Продаваме 2 реактора за 2 милиарда на укрите, купуваме един за над 20 от краварите!

5

Анонимен

преди 1 седмица

По-скоро американската банка заблуждава България. Но българите не са толкова балами.

4

Руски реактори

преди 1 седмица

ВВЕР-1000..................с американско гориво.................това е бомба със закъснител, помнете ми думата................казвам го като ядрен физик...................най-малката вариация в изтопния състав (уранът има 3 изотопа) и ще стане белята................дано не станем свидетели на втори Чернобил..................Бог да пази България!!!

3

Анонимен

преди 1 седмица

Заблуждава ли САЩ българите за зелена карта?

2

Анонимен

преди 1 седмица

Ха, хааа

1

8 милиарда

преди 1 седмица

долара заем...............ще върнем 16 милиарда................не ние, а децата ни!!!Добър вечер, селяни прости!!!