19

Анонимен

преди 1 седмица

"За съжаление, нищо не може да компенсира тревогите, нервите и неудобствата на хората, които седмици наред протестираха в центъра на София" - Като за начало безплатен паркинг за 1 кола на семейство за следващите 10 години или опростени данъци до края на годината и тн. Идеи колкото искаш, само желание да има..

18

Анонимен

преди 1 седмица

До Ицо=== Нали вие от Софето сте били най-умните и карасивите?! Сами си ги избрахте хубавците,от коити сега ревете! И защото сте много "умнички",не сте си направили изводите и на изборите на 9 юни отново ППДБ има най-много гласове в София! Въоръжете се с много търпение и очаквайте следващите им издевателства,това е само началото!!! Те са банда от безродни майкопродавци!!!

17

Пешо

преди 1 седмица

Организацията на движението в София е пълна скръб. В кв. Разсадника няма излизане за ляв завой към Гешов. Оплакахме се преди години, дойдоха, нарязаха асфалта и зарязаха всичко. Големи некадърници са. Да не говорим за еднопосочните улици - правят ги както им скимне.

16

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя защо се цупи сега?! Нали точно той и онази нагла ромка напук на Нинова самоволно се присламчиха към мошениците от ППДБ ухото и мис бони,подкрепиха ги и така легитимираха крадците! Плеснаха с ръце и се прегърнаха,въпреки хилядите заклинания ,че това няма да се случи! И всички дружно си увеличиха заплатите десет пъти! Безсрамни мизерници!!!

15

До 7

преди 1 седмица

Сам казваш,че има разбити тротоари,които не са поправяни от десет години.АмимщБорисив четири години и Фандъкова 12 г защо не ги поправиха?Зулумите на ГЕРБ в София не могат да бъдат поправени за десетки години,ако ще и Господ да слезе

14

Анонимен

преди 1 седмица

Очевидно следва да има уволнени , както очевидно следва прокуратурата да повдигне обвинения за злоупотреба със обществени средства. Политическата отговорност май няма кой да поеме-партията чийто креатури следва да носят отговорност де факто се разпада.

13

Таков,

преди 1 седмица

А защо мълчиш,че от 2017 г.Фандъкова е оставила София без план за трафика?

12

Ицо

преди 1 седмица

Спаси София като тръгнат да връщат милиона, да върнат и нервите и парите за бензин на всички в тая зона където от месеци обикаляме като гламави да търсим парко места и да си седим в новосъздадения трафик. И не, това да хвана колелото, не е избор за мен. Ще ми го откраднат на втория ден. Каквото и да си мислят СС, тук не е Копенхаген не е Амстердам.

11

158

преди 1 седмица

Пълен провал на ППДБ по всички фронтове..

10

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя не беши ли внук на Пеко Таков член на БКП и на Политбюро по времето на Тодор Живков )))а тя софиянци браво на вас а Терзиев е внук на генерал Терзиев член на Политбюро на БКП ))

9

Анонимен

преди 1 седмица

Пффф, оня пияния от ППДБСС дето бил от комисия по безопасно шофиране не е подал още оставка и се криеше в дупката си.. вие искате оставка на заместник кмет.. оптимисти :)

8

Анонимен

преди 1 седмица

Знаете ли че в Столична община няма пари за поправяне на уличното осветление? Подавам сигнал до общината че не работят лампи по улиците и нямат пари да ги сменят. Представяте ли си...

7

Анонимен

преди 1 седмица

Има тротоари в София които са разбити и не са поправяни от десетки години. А тия сега тръгнали да дават пари за някаква абсурдна реорганизация на движението. Това е тотална некомпетентност.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Малееее комунистическите внуци се изпокараха. :-(

5

Анонимен

преди 1 седмица

Не само оставка а да влиза в затвора за това безобразно харчене на пари. Сега освен че парите са похарчени ще трябва да се дават още пари за да се възстанови предишното положение.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Ся остава внучката на Цола Драгойчева да се иззходи.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя ром какъв е внук на комунистическия заппъртък Пеко Таков ли?

2

Анонимен

преди 1 седмица

Що бе, джанъм? Момчето е много добро и честно, европеец и атлантик. В София нали всички са атлантици, що така сега?

1

Анонимен

преди 1 седмица

Иван Таков дърт комунист - унук на Пеко Таков :)))