8

И и

преди 1 седмица

Ще ви бръкне у тъмното место но не и да ви лекува. Глу па ци.

7

до номер 3

преди 1 седмица

Ако четеш - не е смъртна присъда. На дядо му го откриха на 69, сега е на 91. Пие ми ра пек син и *** до пар, но за всеки е индивидуално какво му помага. Препоръчвам д-р Олга Григорова от Медицинска Академия. Успех!

6

Ивза

преди 1 седмица

Бля, бля. Всичко е пари и то много.Пази боже но дори и открита до сега няма излекуван.БОГ да ме пази,но са много умниците.

5

Анонимен

преди 1 седмица

ИИ дава рецепта на пица с лепило, само грамажа не е дал.:)) Сега че ви лечи и поставя диагноза.:)) Е, колко че оживеят с негова помощ, че се види, май по добре сами.:)):)):))

4

Анонимен

преди 1 седмица

"седем години преди появата на първите симптоми" - на мен това ми прилича и на нова схема за разболяване на здрави хора под претекст, че АИ им е "открил" "нещо", което ще прояви първи симптоми след еди-колко си време и ако искам "да предотвратя" или "забавя" симптомите ще ми се препоръча да пия еди-какво си лекарство... и гарантирано ще проявя симптоми след еди-колко си време...'

3

Анонимен

преди 1 седмица

Моят баща е на 78 години и преди една година го диагностицираха с Паркинсон. Поне сме в първи стадий и само ръцете му треперят, ама неврологът каза, че ще става по-зле с годините. Няма лечение. Пие някакви лекарство уж за забавяне на прогреса на болестта, ама, по 200 лв е лекарството

2

Анонимен

преди 1 седмица

До Видял Няма лекарство и целта е по-скоро да събират данни за ДНК на пациента.

1

Видял

преди 1 седмица

ДНК то Ви много им трябва, защото чрез него разбират от какво сте уязвими и знаят каква храна да Ви продадат за да се разболеете от каквото те желаят. Всичко е за контрол, власт и пари. Нищо лично.