36

Дебелата РОСА

преди 1 седмица

Аз обичам олл инклузива, трябва всичко да ми е подсигурено, ако има роби да ми слагат в устата най-добре, ама като няма оня баламурник моя и децата ще изпълняват каквото им кажа. Държа да е топа почивката, защото като се върна у дома тогава купувам готова храна в кутии да ядем, че ме мързи да готвя.

35

Анонимен

преди 1 седмица

Хахахаха, ейй, как ги извъртат нещата, бе! Хората били предпочитали в началото да идат в Гърция, пък после ходели на Черноморието! И тази госпожа най-нагло лъже, че всички било резервирано от февруари и е пълно за цялото лято плюс до Нова година! Ами като няма никакви места, за какво изобщо говорим! :))) Явно и тази година поради изключителната натовареност на черноморските ни курорти, ще почивам в чужбина!

34

Вечен отпускар

преди 1 седмица

А малко работа, това онова? От април месец само за съединени почивни дни, екскурзии, препълнени заведения в работни дни, отпуски и ваканции една след друга слушам, при това ежедневно. В задачата се пита откъде са тия пари, които се дават наляво и надясно? Ехо? НАП? Спите ли?

33

относно 5

преди 1 седмица

Всеки с вкуса си, но според мен Гърция е крайно неподходяща дестинация за ол инклузив... Затова и тази концепция не е разпространена и популярна там. Там е приятно да излезеш на разходка вечер, да хапваш в различни тавернички. Ол инклузив е за мизерни и/или опасни навън места, като Ямайка, да речем.

32

до 26

преди 1 седмица

Е, в Синеморец има и река. Ако момчето не е казало специално, че пъстървата е от морето, грешката може и да е твоя. Само уточнявам това. Иначе и мен мутроморието ме отвращава и дори ми е по-тъжно като гледам на какво заприлича, тъй като съм бургазлийка.

31

До 30

преди 1 седмица

Тука си прав. Недостиг на б а лъци няма. Не знам защо постоянно реват за демографията. Като гледам какви овце са масово хората, чак се замислям дали да не си отворя някакъв бизнес и аз.

30

Анонимен

преди 1 седмица

Малко плуване в морето, малко пържена риба, малко бира. Това е почивка.

29

Анонимен

преди 1 седмица

Все някой ще се излъже, винаги така става. Имам къща за гости в Созопол, абсолютно нищо друго не им предлагам на ***, освен една стая за 120 кинта на ден и пак за 2 месеца всичко е пълно. За какво да давам повече, като и така върви. А вие си ходете, където си искате, дреме ми

28

Анонимен

преди 1 седмица

Лукс почивка с барбекю, люлка и място за игра на децата!!! Счупихте ***!!! Че това са си нормални условия при наемане на къща. Под Лукс разбирам, 5+ звезден хотел с всякакви екстри/ спа, масажи и т.н. или къща с собствен док и лодка/ малка яхта отпред.

27

Анонимен

преди 1 седмица

Г лупава статия.Искали лукс на българското Черномутрие. Готови били да платят за чудо и приказ само да са в кафявия гьол при Мутрите. А сиктир,бе...

26

бай чипик

преди 1 седмица

До Твърде много "а зарад туй, вече 12 години ходя, в едно и също село, при един и същ хазяин в гръцко! тук, опазил ме Бог не стъпвам, особено след като, вежлив сервитьор в Синеморец, ми обясни, че рибата им-пъстърва, е купена от рибарите, ловящи в морето, сутринта! не благодаря! тук работа нямам!

25

чоко

преди 1 седмица

българина е тарикат мунче, с претенции, но пък ходи на почивка, с пълен багажник на 30 годишния си таралясник, в който прилежно подрежда, порядъчно количество шльоковица, консерви всякакви, задължителната бирка, сандвичи, и какви ли не благинки, щото горкия не иска да дава пари, че ще се охарчи, че ще се прецака! простотията няма почивен ден!

24

Твърде много "а

преди 1 седмица

Твърде много условности. За едни и същи българи ли говориме? А гърците и турците имат 7-8 месеца сезон, а ние едва 2-3. Липса на квалифициран персонал, бетонирана ивица, не море, а клоака, мутри, алкохол и чалга. Това ли е спокойствието и лукса?

23

бл.134 в Zап. парк

преди 1 седмица

Забогатяхте ! И луксове само търсите .Кой като вас !

22

Анонимен

преди 1 седмица

Пак *** статии! Никой не търси отпуска в мизерни условия.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Хахха голям хейт пак от кАпейките. Споко ве кАпейки, вас никой не ви кара да ходите никъде ни пък на някой му е зор къде ше ходите или няма да ходите

20

Сержант

преди 1 седмица

Българинът нрава си мени, но ганьовщината не!

19

Един Българин

преди 1 седмица

Поредната поръчкова статия (сега ще ме изтрият). Няма заетост на хотелите по морето и за това почват смешките. Мога да си позволя лукс, но НЕ ИСКАМ! Искам базови условия и нищо повече в планината, а не на морето. Мога да отида на море само ако е евтино и чисто, но за планина ще дам някаква разумна сума. Това , че мутрите нямат постъпления от хотели и особено от чадъри и шезлонги не е мой проблем. Плажовете трябва да са безплатни без чадъри, а хотелите евтини иначе няма да имат пари!

18

Анонимен

преди 1 седмица

Сауна и джакузи големите екстри ли ги изкарвате? А батут за децата пък още повече. Утре ще напишете че да има течаща вода е лукс.

17

ДА ама НЕ

преди 1 седмица

До Стига сте ревали Ами ние без война намалихме с 30% до около 6 милиона. И продължава намаляването, а дали има държава свидетелстват многото избягали с еднопосочен билет навън.