9

вижтИ са

преди 1 седмица

Трепни трепни:)

8

До 6

преди 1 седмица

Рускиня е. И наистина има изключителен глас. Една на милиард са такива. Само заради това че е рускиня от Метрополитен й забраниха да пее там, макар че с години беше водещата им певица. Но при американците и изкуството е политизирано. От войната насам е първия руски изпълнител поканен тук и със сигурност билетите ще се разграбят като топъл хляб. Неполитизираните харесват руското изкуство.

7

Анонимен

преди 1 седмица

Световната руска оперна звезда беше звезда, когато пееше в Большой театр, а сега се срина до "Арена София" - арена без задоволителна акустика.

6

.

преди 1 седмица

Не става ясно дали е рускиня или украинка..., но щом не пише, предполагам е рускиня.

5

нищо ми не трепва

преди 1 седмица

Трепни трепни, ама друго си е Мила Михова.Тая дръта чанта с пръчотина

4

От всичко най-много

преди 1 седмица

се чудя, на оперното изкуство у нас. Какъв е контингента от посетители и има ли ценители? Веднъж реших да разнообразя с джаз концерт и бях потресен от физическия профил на посетителите - жените със силикон, ботокс, татуировки с незнайна символика, а мъжете ниско подстригани, здравеняци, с бръснати тела, също татуирани с неясни символи... все едно бях на чалга. Не успях да попитам изпълнителите, дали това е типичната аудитория. Явно в тоя момент доста хора бяха решили да се направят на културни.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Браво, велика е Нетребко! Очакваме и вопли на отчаяние от т.нар."евроатлантици".

2

Анонимен

преди 1 седмица

Световно известна рускиня. А украинки световно известни има ли ?

1

Анонимен

преди 1 седмица

Тая колко пъти обръща палачинката?