12

Повиквателна за мола

преди 1 седмица

Хахаххаа а. Надушваш проблематиката, бе Близнашки!

11

Анонимен

преди 1 седмица

Чрез ДПС хора като Гоцев дърпаха конците след 1990.Нямаше лустрация като ченгетата до един отидоха в ДПС.Те бяха бизнеса в Бг.Затова и продадоха БГ на Турция, от страх и алчност.Да са все те.В България имаше козметична промяна.Едно фалшиво членство и в ЕС и в НАТО.Приписваме разрухата на янките и ЕС, но разрухата е от ДС и БКП,които се скриха в ДПС и оттам комадваха парада.

10

Анонимен

преди 1 седмица

Близнашки, сърбайте си вие сега попарата.Когато ви казваха по площадите 1990 - лустрация- вие се хилехте.Когато викаха - никога ДПС в НС, че е етническа, пак се хилехте.Е, дойде времето да си сърпате попарата.Защото тя е надробена не от преди 10 г само, а от 89 насам, че и преди това.

9

стига с това "н

преди 1 седмица

"народ" отдавна няма. има население, [т]електорат - гласуващи и негласуващи, вярващи в "спасители" и невярващи никому. това, което наричате "народ" преди 100+ години е общество, планирало Съединението, въстания, доброволствало е във войни, чети, като учител в окупирани от чужди сили региони, строило училища и читалища, за да брани българщината у нас и по света. това общество го няма и никога повече няма да го има.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Прав е Близнашки, Пеевски най-добре си играе картите, като нищо може да се получи, докато останалите се джафкат като недорасли палета.

7

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен сингъл, но обича да гали меки

6

Ефрейтор

преди 1 седмица

Този нека да си подозира каквото си иска. Аз пък подозирам, че Бойко борисов и доста от политиците ни са куки и ченгета. Извадете им най-после досиетата от службите, за да се оправят нещата в България. При това, не само ги извадете, а мисирките и мисирите от медиите да ги оповестят. За да се повиши избирателната активност на следващите избори.

5

киро

преди 1 седмица

Браво бе приятелю, едно разумно изказване да чуем!Ако има нови избори, тогава вече никой няма да гласува, да си знаете!

4

Анонимен

преди 1 седмица

Слушах Близнашки по БНТ, честно казано започнал е леко да изперква - успяваше да надприказва водещите, които дори трудно вземаха думата от него! Което потвръждава теорията ми че човек мине ли 70 години, вече не е същия - дори да не е съвсем луд, мозъка му вече не функционира както трябва

3

Вьзмутен

преди 1 седмица

Изкочи и тоя безврат да дава акьлТи като беше служебен премиер цьфнахме и вьрзахме - що не ни разкажеш за червените милионери и крагьт монтерей - ще е интересно за всички - запопни пьрво с доган и дпс

2

Онанист

преди 1 седмица

Айде избирайте Рая, ве келлеши! Че яко съм се оддървил, от сутринта съм на няколко чиккии

1

Анонимен

преди 1 седмица

Рая сингъл ли е?