19

Анонимен

преди 1 седмица

Запада да го замени, да не чака да умре като Навални.

18

Анонимен

преди 1 седмица

Нашите затворници са по цяла година в отпуска за добро поведение. Много добро поведение имат, ако имат пари. Най-много да ги върнат в общежититето детска градина, ако не слушат.

17

Нахални

преди 1 седмица

Много правилно.Няма ли дисциплина тия *** полудяват

16

Анонимен

преди 1 седмица

с британско поданство, изпратил е семейството си в чужбина, иска да е като Навални, но не може, Навални имаше представителен външен вид

15

Стеф

преди 1 седмица

Комплексираното джудже много го е страх да не падне от власт... така или иначе няма да живее още дълго. Въпроса е кой ще дойде след него.

14

Елементарно Уотсън

преди 1 седмица

Русия си е империя от стар тип. Там реформи няма как да станат. Путин е император слънце и от него треперят всички руснаци и не смеят гък да кажат за да не лежат в концлагери както този клетник.

13

Анонимен

преди 1 седмица

А като свърши войната ще критикува мира

12

мафиот

преди 1 седмица

До всички еврообратни,прочетете биографията на Мурза ище ви стане ясно защо е в затвора! Ако този човек беше американски гражданин и работеше със същия хъс срещу родината си отдавна нямаше да е между живите,затвора за него в Русия е лукс който нямаше да има в САЩ! Отдавна щеше да е храна за червеите!

11

Анонимен

преди 1 седмица

Да, повтаря се като отношението към Навални. За всичко ще си плати руското джудже.

10

Анонимен Алкохолик

преди 1 седмица

Щом копейките харесва таков отношение спрямо критиците на правителството, защо и тук не го въведем?Пишеш срещу правителатяото и директно в панделата. Копейката, Марков и други соц носталгици без съд и присъда там. Пос във Фейсбук и ти вземат всичкото имущество и 3 поколения в затвора. Нека държавата изпълни мечтите на копейките моля

9

мдаааа

преди 1 седмица

яснооооо , и тоя като навални ,,,,,

8

ха ха ха

преди 1 седмица

До До 4 ... Верно ли ве ? Повервах ти. Ай сега грабвай чантата и бегом към училище че отново ще закъснееш за първия час.

7

Дрт Пъън

преди 1 седмица

Така е. На Изток критиците на власта "страдат" в затворите с редовни посещения и интернет достъп ... докато на Запад , подържниците на власта като Джефри Ъпстейн,който дълги години се е грижил за забавлянията на Елита се "самоубеси" в килия под денонощно полицейско наблюдениеЕДИН ДЕН преди да направи пълни смопризнания. Злобна рашистанска пропаганда е че курорта Гуантанамо Бей е политически затвор където затварят без съд и присъда измъчват и убиват противниците на САЩ и че ТАМ НИКОЙ НЯМА АДВОКАТ

6

До 4

преди 1 седмица

До До 2"Верно ли е тей? А ти откъде знаеш?" Ами достатъчно дълго (почти 30 години) живях там. Затова и мразя този строй. А вие, копейките, можете да продължавате да мечтаете за него, поне мечтите са безплатни. Но слаба богу никога няма да се изпълнят.

5

Джуджето се насира

преди 1 седмица

От страх дори и на дъното на бункера!

4

До 2

преди 1 седмица

Верно ли е тей? А ти откъде знаеш?

3

Анонимен

преди 1 седмица

"правителствен критик" някаква служба ли е ?

2

анонимен

преди 1 седмица

Ами така е при диктатурите за които мечтаят и тукашните копейки. Или беззаветно обичаш диктатора (поне привидно), или затвор и тормоз докато не се отърват от теб.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Не случайно рашистите вече са официално приятели със С. Корея. Само да кажеш гък срещу вожда- и дотам